Перейти до змісту

Євробачення 2011

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
До речі дзвінок для німців коштував 0,14 євроцентів, смс 0,20 євроцентів проти 3,60 грн для українців.

А для росіян взагалі 45 рублів, ~9грн!

Я в шоке, як Україна зайняла 4-те місце, блондінка-недоросток зі слабеньким піскляво-дитячим голоском - за це голосувала Європа?? Сумніваюсь, швидше за пісочне шоу

Приємно лише одне - що Росія цього року в повній Ж. Навіть білоруси, грузини і азербайжанці нам дали більше голосів ніж їм, приємно :)

Опубліковано

найменше мабуть Швеція, дуже здивувало, що так усі за неї голосували. Крім слова popular майже немає інших слів в їхній пісні

А Кіркоров розраховував на перемогу цього року

Кіркоров готує учасника «Євробачення» від Швеції

Опубліковано

А мені виступ сподобався. Несподіванно достойно як для Мікі. Гарно вийшов образ, і пісочна анімація чудово його доповнювала. На євробаченні була ціла купа ніяких пісень, котрі не запамятались. Наша ж не така.

Ось відео з залу, де чутно, що співала гарно, не лажала.

http://www.youtube.com/watch?v=8t0mSvm87ks&hd=1

Повністю з пісочну анімацію можна побачити тут:

mrZED, а радіти в голос що у сусіда хата згоріла все ж не дуже виховано.

Опубліковано

Азербайджан дуууже посередненько... Не зрозуміло, було багато достойніших кандидатів)

А Міка молодець, хоча таке високе місце для мене стало несподіванкою.

Опубліковано

Black, а заробляти на чому?

В той час як наші крутили рекламу, по німцям були інтерв'ю і виступ ще якогось німецького співака.

Наші все не заробляються, і так напевно 30-40% ефірного часу на кожному каналі це реклама, ще й не якісна. Фільми показують 80-х років, дешеві серіали і шоу здерті з іноземних. Тобто ефір засраний гавном вперемішку з рекламою, я наприклад крім новин нічого по нашим каналам вже давно не дивлюсь.

Євробачення, конкурс звичайно попсняковий і не зовсім справедливий, голосують від фонаря, в основному по принципу сусідства. Україна щороку москалям дає високий бал, хоча виступ був ніякий цього року.

До речі, чого Україна досі тупить з переходом на формат 16:9? Телевізори повним ходом продаються, а канали йдуть в 4:3.

Опубліковано

Ну точно не Австралія.

І не Азія!

То таки Європа???

п.с. піду застрелюсь з глобуса.

Потерпи, не стреляйся. Застрелишься тогда - когда увидишь что они смогут предложить ЕВРОПЕ, в качестве проведения Евровидения на их территории. :) Прийдётся им с ИРАНОМ открыть тыйные тропы :)

Опубліковано

Чесно кажучи, до одного місця ті азери, їх музика та Євробачення, слава богу, цього року воно якось непомітно минуло без істерії, як раніше.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...