Перейти до змісту

Здам кімнату

Bit

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

здам молодому працюючому хлопцю до 24-25 років. обовязкові умови-порядність, чистоплотність і своєчасна оплата.

кімната здається в трикімнатній квартирі, в інших двох кімнатах теж по хлопцю. атмосфера дружна.

євроремонт, інтернет, супутникове телебачення. мікрохвильовка, холодильник, пральна машинка-автомат. шкіряні дивани, європейські меблі.

ціна 700 грн. без будь-яких комунальних платежів (типу світла, води і тд)

контакти-сюди, пп, icq 352976798

O636855998

Опубліковано

є ще одна кімната. з заскленим балконом (лоджією) і приблизно такими ж умовами (замість диваніів ліжко)

ціна 600 грн за цю.

Опубліковано

одну кімнату здано! лишилась кімната з шкіряними диванами. нова ціна 650 грн\місяць. в кімнаті є вихід на балкон (засклений), а також двд плеєр і супутникове тв. за бажанням можу роздати інет.

повторюсь-650 грн за все. не потрібно платити ніяких комунальних платежів, за все плачу я. дуже бажано для хлопця, крайній варіант для працюючої дівчини.

і зразу попереджу МОЛОДИХ СІМЕЙНИХ ПАР-НЕ ТУРБУВАТИ! я здаю кімнату одній людині, а не двом!

• 3 місяця потому...
Опубліковано

повторюсь, як і раніше, комунальні платежі плачу Я. 600 грн і живіть скільки влізе.

Опубліковано

уточню-кімната з лоджією і меблями (ліжко, шафи, стіл), тепла кімната, цілодобово є гаряча вода (обігрівач в ванній якшо потрібно), холодильник, супутникове тв, євроремонт, велика і простора кімната, дуже тиха. світло, воду, газ і комунальні плачу я. можу роздати інтернет, якщо це потрібно.

квартира на 33му, в районі фієсти, до маршрутки 3 хв. євроремонти, чистота і порядок. для працюючої людини-ідеальний варіант, всі хто жили, були задоволені, атмосфера дружня. здам одному працюючому молодому хлопцю, або одному студенту на крайняк. обовязково охайність, порядність і своєчасна оплата.

ціна 600 грн, дуже хороша як на такі умови.

• 3 тижня потому...
  • 5 місяців потому...
Опубліковано

Знову актуально! 600 грн без торгу! комунальні плачу я. євроремонт, шкіряні дивани, супутникове тв!

ніяких посередників!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

знову актуально.

600 без торгу і комунальні плачу я. бажано хлопець до 25 років. ЦЕ НЕ АГЕНСТВО! 063 68 55 998

• 2 місяця потому...
Опубліковано

людина виселяється, бо їде в Росію. тому знову ТЕРМІНОВО шукаю квартиранта.

умови ті ж самі. ціна також.

Опубліковано

кімната з шкіряними диванами і європейськими меблями. комунальні плачу я! 600 грн на місяць і живіть скільки влізе!

інтернет можу провести. бажано молодого працюючого хлопця, але розгляну варіант і зі студентами.

063 68 55 998 або в лічку!

аська 352 976 798

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В силу звінків останнім часом, вимушений зробити уточнення.

уточнюю. чоловік, хлопець. вік до 25 років. плюс мінус, звичайно ж, але дядьків не потрібно.

Ціна адекватна на 150%. Зручне розташування на 33му кварталі.

НІ В ЯКОМУ РАЗІ, ПОВТОРЮЮ НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ ЗДАМ СІМЕЙНІЙ ПАРІ! ТІЛЬКИ ДЛЯ ОДНІЄЇ ЛЮДИНИ!

Відносно дівчат-на квартирі зараз проживає два хлопця. Сумніваюсь, що вас влаштує з хлопцями жити. Хоча :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

ОТОЖ! ЗНОВУ АКТУАЛЬНО!

кімната з шкіряними диванами і європейськими меблями. на ній же є великий балкон! комунальні плачу я! 600 грн на місяць і живіть скільки влізе!

інтернет можу провести. бажано молодого працюючого хлопця, але розгляну варіант і зі студентами.

063 68 55 998 або в лічку!

аська 352 976 798

І ще одна кімната є, але без балкона, трошки менша.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

дякую людині, котра домовлялась в'їхати на вихідних і так і не вийшла на зв'язок.

досі здається. бронь лише за умови завдатку.

Опубліковано

дякую людині, котра домовлялась в'їхати на вихідних і так і не вийшла на зв'язок.

досі здається. бронь лише за умови завдатку.

А комната еще сдается? Парень 28 лет, дома почти не бываю, целый день на роботе

• 4 тижня потому...
  • 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...