Перейти до змісту

Процесор до телевізора AEG

Рекомендовані повідомлення

Підскажіть будь-ласка, може хто знає, портрібен процесор до телевізора (відеодвійка)AEG малий. Привезений з Німеччини. Працював чудово прекрасний звук і щось почав сніжити.Специ дивились, сказали шо то процесор. Підскажіть чи варто шукати (скільки коштує заміна)чи зразу його в сміття.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підскажіть будь-ласка, може хто знає, портрібен процесор до телевізора (відеодвійка)AEG малий. Привезений з Німеччини. Працював чудово прекрасний звук і щось почав сніжити.Специ дивились, сказали шо то процесор. Підскажіть чи варто шукати (скільки коштує заміна)чи зразу його в сміття.

Специ-не ще не все. Треба подивитися і щось може придумаємо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт процесори є різні тобто

процесор управління,відео процесор.

То який вам треба дай маркування

процесора в мене має бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не розбираюсь в процесорах,та майстер сказав шо там один процесор самий великий схема на 40 виходів і позначення GIB40 (щось таке). Буду вдячний якщо передзвоните 095 891 10 50

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Працював чудово прекрасний звук і щось почав сніжити.Специ дивились, сказали шо то процесор.

Меняй мастера.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найкраще привозь того

телевізора я подивлюся

може таке бути що там

зовсім не процесор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як з тобою звязатись

як з тобою звязатись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...