scorp Опубліковано 29 Квітня, 2011 в 07:46 #1 Опубліковано 29 Квітня, 2011 в 07:46 для передачі даних тре підключити вінт до ноута. (варіант зробити сетку не катить - ноут не тут, а свій комп до них в гості тягнути не буду, зворотній варіант громіздкий по часу) ноут вродь леново, там ззовні є sata-роз"єм. знаю, є спец-пристрої, щоб законектити як по юсб, але купляти на 1 раз використання - недоцільно. /з мене пиво - якщо знайдеться хтось, в кого можна позичити даний апарат/ хочу уточнити - чи покатить такий варіант: підключити вінт до ноута по сата-кабелю, а живлення взяти з рядового компютерного блока живлення, запустивши його замиканням чорного і зеленого комтактів? Чи буде БЖ давати правильну напругу для вінта, оскільки такий запуск використовують для базового тесту справності БЖ??? Ясне діло - не вабить перспектива одним махом спалити 250 гб дискового простору )
QWESTiON Опубліковано 29 Квітня, 2011 в 07:48 #2 Опубліковано 29 Квітня, 2011 в 07:48 хочу уточнити - чи покатить такий варіант: підключити вінт до ноута по сата-кабелю, а живлення взяти з рядового компютерного блока живлення, запустивши його замиканням чорного і зеленого комтактів? Чи буде БЖ давати правильну напругу для вінта, оскільки такий запуск використовують для базового тесту справності БЖ??? Ясне діло - не вабить перспектива одним махом спалити 250 гб дискового простору ) так, підійде. тобі потрібен кабель esata-sata.
scorp Опубліковано 29 Квітня, 2011 в 07:58 Автор #3 Опубліковано 29 Квітня, 2011 в 07:58 мда... QWESTiON, дяк шо підказав, була б халепа )) звич сата в мене ціла жменя, а на е-сата ше не розжився
scorp Опубліковано 29 Квітня, 2011 в 10:14 Автор #4 Опубліковано 29 Квітня, 2011 в 10:14 потрібен кабель esata-sata. а можна сата підпиляти, щоб був роз"єм сумісний з е-сата?Мабуть ні - на е-сата є канал живлення, який непройде по каналах сата...З.И. обдзвонив магазини ("Союз-НЕТ", "Експерт", "Експерт ІТ", "Компютерний Всесвіт") - щось таких кабелів ніде немає
georg Опубліковано 29 Квітня, 2011 в 10:24 #5 Опубліковано 29 Квітня, 2011 в 10:24 заипешся искать... да и в обычном е-сата нет "канала живлення"... так что ищи юсб корпус, что то вроде такого...
scorp Опубліковано 29 Квітня, 2011 в 10:52 Автор #6 Опубліковано 29 Квітня, 2011 в 10:52 заипешся искать... вже знайшов, ціна питання - 53 UAHа. а при тому, що "юсб корпус, что то вроде такого..." в бундесляндії 5,99 Ойро, + ціна за доставку + націнка торгової організіції + 7-14 днів почекати, при тому що або зараз треба (сьоня-завтра), або десь в далекій перспективі і необовязково, так і треба тільки на разок ... кароч, ну ти вкурсі да и в обычном е-сата нет "канала живлення"... тоді в чому проблема: ззовні сата і е-сата дуже схожі, мають по тих самих 7 контактів, крок контакту або такий-же, або дуже схожий, по ширині вони практично однакові, тільки сата має Г-подібну форму, а е-сата рівненький... думаю, мажна спробувати.
QWESTiON Опубліковано 29 Квітня, 2011 в 12:50 #7 Опубліковано 29 Квітня, 2011 в 12:50 колись також так думав. доки не потримав в руках такий кабель.а ціна питання 25 грн. з доставкою в Луцьк. правда чекати до трьох тижнів.
QWESTiON Опубліковано 29 Квітня, 2011 в 13:00 #8 Опубліковано 29 Квітня, 2011 в 13:00 еее, чекай. дочитавсь уважно.є такий кабель.якщо тобі на пару днів потрібно, можу позичити, щоб не купувати.
scorp Опубліковано 29 Квітня, 2011 в 13:49 Автор #9 Опубліковано 29 Квітня, 2011 в 13:49 близько третьої години пішов, купив собі кабель. в мене він "крепкий": довжина 1,8м, екранований) от і думаю: повернути назад та позичити, чи нех.. вже буде
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.