Перейти до змісту

Проблема з зарядкою Нокіа

Рекомендовані повідомлення

Купили сьогодні зарядку до Nokia,модель AC-8e, в магазині,в упаковці.

Поставив на зарядку телефон - через хвилин 15-30 телефон не подає ніяких признаків діяльності.

Може щось сталося з телефоном (подумав) всяке буває, поставив інший ,6233 - через хвилин 20 теж саме.

Капут двом телефонам!? Що це може бути? Може зарядка бракована? ЇЇ можна повернути в магазин (гроші не великі але справа принципу)?

А за телефони,так думаю, вже не докажеш що за зарядки зламалися.

Мені завтра їхати на декілька днів з міста і не одного телефону. :(

Якщо зламалися через зарядне, їх можна відремонтувати швидко і за розумні гроші?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зарядка скорее всего (простите) гАвно. Если тебе очень нужны телефоны на завтра, приноси гляну... скорее всего ни чего страшного :) Зарядку нефиг даже смотреть - верни назад и всё.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ясно про зарядку. Хоча вона була в фірмовій упаковці.

Найближчий час вже їду, не встигнемо, дякую за пропозицію.

А що ж не так,чому телефони зламалися?

Зразу два, я "в растройстві"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зарядка могла посадить их в ноль, ну или спалить (что маловероятно).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так вже склалося, що в нашій країні в фірмових упаковках продають лайно рідкісне. Фірмову зарядку чи акумулятор можна купити тільки з комплекту іншого телефона, або б.в. Зарядку дійсно краще повернути туди де купили і пошукати нормальну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні був в сервісному центрі. Підтвердили що зарядка погана. Телефони запрацювали (що робили не знаю, але зараз працюють)

Дуже схоже на те, що написав DarkMonk , бо сказали що потрібно зарядити якісним зарядним пристроєм. І також радили не купляти всякого г.

А як же тоді бути - магазин "типу" фірмовий,алло називаєтся, зарядка була в фірмовій упаковці, ще й коштувала як справжні, майже 70 гр. Тепер згодний з Andruha_gpz28 , хоча до цього думав що все краще в нас чим є насправді.

Подивимося чим закінчится спроба повернути зарядку, тут діло принципу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зарядку заберуть, гроші повернуть. Цікаво який де...л продав тобі зарядне не перевіривши його при тобі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обміняли, гроші незахотіли віддати. Приймали рішення годину, весь обід прийшлось потратити.

Хіба можна перевірити зарядку? Вона ж в упаковці- раз, по друге - при підключені до телефону показує що телефон заряджаєтся.(в цьому випадку) а насправді він розряджався замість заряджатися :(

Добре хоть з телефонами все добре, а то я вже приготувався до додаткових витрат , дуже вже не хочется нові телефони купляти.

Не варто економити на дрібницях, щоб потім не жаліти. Такий урок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще ні разу не пригадую щоб Алло віддали гроші. Придумають 100500 відмазок, але гроші не повернуть.

Тобі ще повезло, що обміняли :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...