Перейти до змісту

Проблема з батареєю!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Суть проблеми:

Після переустановки операційної системи індикатор батареї в ноутбуці Samsung R530 заряджається лише на 80 %, причому в індикаторі на панелі задач показує

"80% заряда (батарея не заряжается)". Коли живлення подається не від сєті, то втрачається яскравість екрану.

Можливо хто стикався з даною проблемою?

Опубліковано

Суть проблеми:

Після переустановки операційної системи індикатор батареї в ноутбуці Samsung R530 заряджається лише на 80 %, причому в індикаторі на панелі задач показує

"80% заряда (батарея не заряжается)". Коли живлення подається не від сєті, то втрачається яскравість екрану.

Можливо хто стикався з даною проблемою?

Можливо після перестановлення ОС вінда виставила настройки по дефолту в електроживленні в яких економія енергії і т.п.

Дивись в Win7 панель управления - электропитание. WinXP - свойства роб.стола - заставка - энергопотребление (точно не помню, вроді так).

Це якщо на програмному рівні проблема, а якщо якась механічна то навіть не знаю на що грішити - може сама батарея, може зарядне, може блок живлення.

Але скоріш за все це в настройках ОСі якщо трабл стався після перестановки...

Успіху

Опубліковано

в самсунгах є режим збереження батареї. В ньому батарея заряджається лише до 80% (розробник каже, що так вона довше прослужить). режим треба відключити. через біос, або через спеціальну самсунговську программу (яку тре встановити). в мене таке є на нетбуці, n130.

Коли живлення подається не від сєті, то втрачається яскравість екрану.

а це в настройках енергопотребленія міняй

Опубліковано

в самсунгах є режим збереження батареї. В ньому батарея заряджається лише до 80% (розробник каже, що так вона довше прослужить). режим треба відключити. через біос, або через спеціальну самсунговську программу (яку тре встановити). в мене таке є на нетбуці, n130.

Danke, а програма називається Battery_Life_Extender

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...