Перейти до змісту

Шукаю Электронику МС 0511 або БК0011(м)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім славним форумчанам привіт,шукаю для колекції та вивчення старі компи,в приватну коллекцію,всяке цікаве до єри ПЦ(286).

Хоча я й коллекціонер,та не мільйонер,тому з посиланням на дорогі аукціони номер не пройде,там дорожче,але чи там беруть:)

Пишіть,бажано в ПП.

post-12321-0-16854900-1302287096_thumb.j

Опубліковано

колись в палаці піонерів якісь "електроніки" стояли. ох ми на них ігрушки шпулялись і в бесіку програмили!!! ото часи були =)

зайди до них, може вони їх не знають куди викинути?

а в тебе немає немає старих калькуляторів типу МК-ххз можливістю програмації? :rolleyes:

з дитинства мріяв дістати собі таку річ шоб ігра грати :blush:

Опубліковано

В мене є, ATARI (мій перший, 86р.в.), є Z80 (так і написано на ньому, паявся з конструктора,87p.в.), "Поіск" - 1, "Поіск" -2,з вінтом на 20Мб, 286IBM (original)з вінтом 40Мб, (був ще "зелений монітор до нього"), 486SX40 - тільки мамка, прой і память 16... Про прості Intel Pentium - не варто говорити, тут в кожного є... Але просто, приватна колекція - буде лежати у підвалі, але краще хай подивляться люди як колись нам було...

P.S.Якщо дійсно, буде на музей (тіпа на якийсь ф-т, якогось інституту - віддам (може не все), але в мене все вище вказане - робоче...

Забув про головне - вмне ще є БК-0010, а ще можу найти АГАТ и ЯМАХУ

Опубліковано

Мены може якщо калькулятор з бейсиком типу МК85,в зятя такий э,ох і чудили ми всякі програмки:)

Мены може якщо калькулятор з бейсиком типу МК85,в зятя такий э,ох і чудили ми всякі програмки:)

Опубліковано

МК-61

Mk61.jpg

Теж десь валявся такий

Віддам за сік

Віддам за сік... в мене ще є зошит з программами для нього... одну гру навіть я сам писав.... і здається є до нього блок живлення... так що зарезервуй будь ласка... як тебе можна зустріти, людина добра, щоб взяти?

Опубліковано

МК90,да класна,даже не представляю що на ній можна робити раз на 85 ми робили ого-го:)

Хоча БКшка наче більше цікавить:)

Опубліковано

А ні в кого не завалявся калькулятор МК-71 (на сонячних батарейках)? Такий класний інженерний калькулятор був... Враховуючи його можливості його цілком можна причислити до майже ПМК...

Опубліковано

Все ще шукаю УКНЦ та БКшку,якщо з пллоскою клавою то взагалі супер буде,а ще щоб з дисковим контроллером,і я б підключив бі свій ТЕАС ЕХХХХ!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...