Перейти до змісту

Шукаю Электронику МС 0511 або БК0011(м)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім славним форумчанам привіт,шукаю для колекції та вивчення старі компи,в приватну коллекцію,всяке цікаве до єри ПЦ(286).

Хоча я й коллекціонер,та не мільйонер,тому з посиланням на дорогі аукціони номер не пройде,там дорожче,але чи там беруть:)

Пишіть,бажано в ПП.

post-12321-0-16854900-1302287096_thumb.j

Опубліковано

колись в палаці піонерів якісь "електроніки" стояли. ох ми на них ігрушки шпулялись і в бесіку програмили!!! ото часи були =)

зайди до них, може вони їх не знають куди викинути?

а в тебе немає немає старих калькуляторів типу МК-ххз можливістю програмації? :rolleyes:

з дитинства мріяв дістати собі таку річ шоб ігра грати :blush:

Опубліковано

В мене є, ATARI (мій перший, 86р.в.), є Z80 (так і написано на ньому, паявся з конструктора,87p.в.), "Поіск" - 1, "Поіск" -2,з вінтом на 20Мб, 286IBM (original)з вінтом 40Мб, (був ще "зелений монітор до нього"), 486SX40 - тільки мамка, прой і память 16... Про прості Intel Pentium - не варто говорити, тут в кожного є... Але просто, приватна колекція - буде лежати у підвалі, але краще хай подивляться люди як колись нам було...

P.S.Якщо дійсно, буде на музей (тіпа на якийсь ф-т, якогось інституту - віддам (може не все), але в мене все вище вказане - робоче...

Забув про головне - вмне ще є БК-0010, а ще можу найти АГАТ и ЯМАХУ

Опубліковано

Мены може якщо калькулятор з бейсиком типу МК85,в зятя такий э,ох і чудили ми всякі програмки:)

Мены може якщо калькулятор з бейсиком типу МК85,в зятя такий э,ох і чудили ми всякі програмки:)

Опубліковано

МК-61

Mk61.jpg

Теж десь валявся такий

Віддам за сік

Віддам за сік... в мене ще є зошит з программами для нього... одну гру навіть я сам писав.... і здається є до нього блок живлення... так що зарезервуй будь ласка... як тебе можна зустріти, людина добра, щоб взяти?

Опубліковано

В мене такий також був,десь мама придбала,але там перестала працювати клавіша 4-ри,той так забулося...

Опубліковано

МК90,да класна,даже не представляю що на ній можна робити раз на 85 ми робили ого-го:)

Хоча БКшка наче більше цікавить:)

Опубліковано

А ні в кого не завалявся калькулятор МК-71 (на сонячних батарейках)? Такий класний інженерний калькулятор був... Враховуючи його можливості його цілком можна причислити до майже ПМК...

Опубліковано

Все ще шукаю УКНЦ та БКшку,якщо з пллоскою клавою то взагалі супер буде,а ще щоб з дисковим контроллером,і я б підключив бі свій ТЕАС ЕХХХХ!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...