Перейти до змісту

Яким оператором ви користуєтесь

Яким оператором ви користуєтесь  

283 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

недавно, крім мтс і life, появився київстар. по якості - небо і земля. а мтс спортився....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь

недавно, крім мтс і life, появився київстар. по якості - небо і земля. а мтс спортився....

та сама ситуція, маю ще номер КС + нема куди подіти бонуси за Домашній інтернет від КС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуюся МтС близько 3-ох років міняти не збираюся.

Тількі один мінус що за Луцьком погано ловить мережа!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуюсь Лайфом вже декілька років. Хороший тарифний план - Шалений день. 400 хв на лайф, 40 мб інтернету і 40 смс по україні за 1 грн в день!

А ще є кс, але він для звязку із сімєю. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 років користуюсь МТС.

Хоча в останній рік досить часто почав використовувати Білайн для дзвінків в Росію до родичів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мтс домінує)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалi-то, корисне опитування.

Користуюсь моб. зв'язком з сiчня 2001, коли ще з телефонами ходили i по 4 сек. говорили :-). Спочатку пiвроку був UMC, але через те, що покриття не було там, де менi треба було перейшов на КС.

Зараз є всi 3:

- КС 9 рокiв 7 мiсяцiв (хто бiльше?)

- МТС 2 р. 7 мiс

- life ~ 1 рiк.

Якщо поїздити по заходу, то КС по якостi i площi покриття найкращий, на другому мiсцi по якостi покриття (як не дивно) life, а по площi покриття на 2 мiсцi МТС.

Вже рiк велись розмови про послугу мiграцiї з одного оператора на iнший зi збереженням номера, але поки-що це тiльки розмови. Думаю, що тодi б КС, або позбувся б великого % клiєнтiв, або б зменшив цiни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лайф форева

найкращий оператор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуюсь UMC/МТС з 2002 р., ну і звісна річ міняти не збираюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лайф форева

найкращий оператор

Зараз їхній тариф Максимум захід взагалі найвигідніший серед усіх операторів - поповнювати раз в рік і ліміту хвилин в день немає + бонус за кожну хвилину вхідного дзвінка з інших мереж. так то.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Користуюся МТС. Номеру вже років так...8-9. Карточку губив декілька раз, але номер відновлював. Спочатку був Джинс...але зараз МТС)))!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З 2003 по 2006 користувався UMC (контракт). Ціни були сумашедші. Пішов працювати в КС. Був змушений змінити оператора :) про що зовсім не жалкую. Вже 5 років як не працюю в Київстар, але на МТС вжитті не проміняю. Якість зв'язку у КСа на висоті, що не скажеш про МТС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

5 років МТС

8 років КС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у 2002 році у мене був КС, перший номер та перший телефон. а через рік мені сподобався ЮМС. так от і досі цим оператором користуюсь, правда вже він став МТС :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

МТС (різні були тарифи, зараз "Супер МТС без ПЗЗ і поповнень 0,35+) - 5 років, перший оператор.

life:) (Вільний life:), Вільний life:) Класичний, Вільний life:) Максимум Захід) - 4 роки.

Київстар - менше року, з того часу, як підключив Домашній Інтернет від Київстар, поповнюю рахунок бонусами послуги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку UMC, тепер МТС ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

В мене диджус, мтс, лайф. Диджус працює на ура мтс погано ловить, лайф також Я багато їжу за місто діджус непроміняю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

мтс. 7 років користуюсь)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 років користуюсь UMC. Останні пару місяців активно вивчаю тарифні плани КС, тому зміна не за горами...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

у моїх родичів КС, у колег - МТС, а я от перейшла на Лайф. поки що не жалкую )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МТС (перший дзвінок зі свого номеру здійснив 19.03.2002р.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

а мені цікаво чим народ користується з інших операторів?

Діджус звичайно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Однозначно Діджус!Якість супер-покриття найкраще в Україні!Тарифи невеликі!Рекомендую всім!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Білайн і Лайф - поки дешево та зручно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...