Перейти до змісту

Шукаю дівчину на підселення

Verunchik

Рекомендовані повідомлення

Знайома шукає працюючу дівчину на підселення (окрема кімната) в 2-кімнатну квартиру в районі 5-ї школи; частково вмебльована, косметичний ремонт, інтернет. 400 грн. в місяць. Довідки ВИНЯТКОВО за телефоном - 050-757-38-45.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Попросили апнути тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайома шукає працюючу дівчину на підселення (окрема кімната) в 2-кімнатну квартиру в районі 5-ї школи; частково вмебльована, косметичний ремонт, інтернет. 400 грн. в місяць. Довідки ВИНЯТКОВО за телефоном - 050-757-38-45.

не вважайте за офф.,але поясніть - чому "працююча" дівчина/хлопець? Платять - не залежно,від того чи працюють... Про варіанти "вночі" працюють? не думали,цо,це теж може когось образити...(можлово хтось працює на "заводі",чи взагалі,є 1000+1 місце,де робота з 16 і до 4,особливо для дівчат (офіціантками,якщо хтось не зрозумів),тому скажіть які "вимоги" до працюючої дівчини... Запитую - бо цікавить це питання,для студентки,працювати буде тільки в день....(я,так думаю,що на вихідні додому буде їздити,"водити" теж не буде),але всеж - поясніть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так пише ж

Довідки ВИНЯТКОВО за телефоном - 050-757-38-45.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шукають також дівчину на підселення по вул.Ярощука 25/5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Знову актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не вважайте за офф.,але поясніть - чому "працююча" дівчина/хлопець? Платять - не залежно,від того чи працюють... Про варіанти "вночі" працюють? не думали,цо,це теж може когось образити...(можлово хтось працює на "заводі",чи взагалі,є 1000+1 місце,де робота з 16 і до 4,особливо для дівчат (офіціантками,якщо хтось не зрозумів),тому скажіть які "вимоги" до працюючої дівчини... Запитую - бо цікавить це питання,для студентки,працювати буде тільки в день....(я,так думаю,що на вихідні додому буде їздити,"водити" теж не буде),але всеж - поясніть...

Звичайний "штамп"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Працююча - значить платоспроможна. (теоретично)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Працююча - значить платоспроможна. (теоретично)

Десь так.

Телефони : 050-757-38-45 або 098-22-33-987

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Знову актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...