Перейти до змісту

Газобетонные блоки

slavian

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кто строил с газоблоков ? Какие плюсы и минусы етого чуда.Еще интересна марка хороших блоков.Заранее благодарен за любой ответ !

Опубліковано

перед початком будівництва з газобетону, раджу проїхатись до прибор заводу, і глянути які нюанси вилазять коли будують з нових матеріалів.

тут новобудова.

як буде можливість сфотаю, но не обіцяю

Опубліковано

Большое спасибо за ответ.На днях сганяю посмотрю.Может ещё кто-то имел дело с газобетоном ?

Опубліковано

Большое спасибо за ответ.На днях сганяю посмотрю.Может ещё кто-то имел дело с газобетоном ?

уважно на кути гляньте, і придивіться на монтажну піну :)

поки не заштукатурили.

Опубліковано

З власного досвіду...

Плюси:

1.Можна будувати власними силами, якщо не складний проект і руки з правильного місця - відповідно, загальна економія.

2.Швидкість - розміри цегли значно менші.

3.Загальна вага будівлі - особисто для мене це було критично.

4.Сучасні блоки можна класти на клей - менші витрати на розчин/клей, менші тепловтрати.

5.При однаковій товщині стіни з цегли - будівля з блоків значно тепліша.

Мінуси:

1.Гірша, в порівнянні з цеглою, шумоізоляція.

2.Міцність(марка) блоків - брав для перегородок Київські газоблоки блоки 100 мм - деякі блоки досить міцні, в інших можна легко робити рівчаки нігтем.

3.Досить проблематично прикріпити важкі предмети, довго "парився", як прикріпити газову трубу діам.50 мм на фасад будівлі, перепробував різні дюбелі але толком нічого не вийшло...

Отже, особисто для себе, якби були інші умови (ділянка, ландшафт),- обрав би цеглу.

Опубліковано

Мінуси:

2.Міцність(марка) блоків - брав для перегородок Київські газоблоки блоки 100 мм - деякі блоки досить міцні, в інших можна легко робити рівчаки нігтем.

3.Досить проблематично прикріпити важкі предмети, довго "парився", як прикріпити газову трубу діам.50 мм на фасад будівлі, перепробував різні дюбелі але толком нічого не вийшло...

таке враження, що про пінопласт мова йде... що ж це за блоки такі?

в мене будинок з газоблоку, все кріпиться нормально. Я як вікна вставляв, то одне вікно потрібно було переставляти, прийшлось чимало зусиль прикласти, щоб вийняти з газоблоку зажимні дюбеля.

Опубліковано

Мінуси:

в мене будинок з газоблоку, все кріпиться нормально. Я як вікна вставляв, то одне вікно потрібно було переставляти, прийшлось чимало зусиль прикласти, щоб вийняти з газоблоку зажимні дюбеля.

Проблем з фіксацією вікон у мене немає. Я казав, що особисто мені було важко закріпити важку газову трубу (довжина 10 м - відповідно і вага...) на фасад утеплений пінопластом 50 мм. Використовував цангові латунні дюбелі+шпилька, як результат, ламався дюбель; стальний цанговий дюбель Хілті+шпилька - дюбель не розжимався а прокручувався. Застосував примітивний варіант - костиль!

• 9 місяців потому...
Опубліковано

Поділіться враженнями по проживанню в будинку з газоблоку.(плюси, мінуси). Чи сиріють кутки зимою?

Опубліковано

Поділіться враженнями по проживанню в будинку з газоблоку.(плюси, мінуси). Чи сиріють кутки зимою?

Будинок ззовні утеплений пінопластом. Кути не сиріють. Опалюється лише теплою підлогою, якої вистачає на 100%. Витрати газу за минулий місяць 280м.куб. 30см газоблока + 5 см пінопласту вистачає повністю. Думаю основні тепловтрати припадають на вікна і нема сенсу в більшій товщині стін чи додатковому утепленню. Також замінив 10см мінвату між кроквами на 10см пінопласт, оскільки при мінваті дуже було чутно звук від дощу, коли її знімав, побачив, що натянулася вологи і місцями значно сповзла. після такої заміни розхід газу зменшився приблизно на 120м.куб.

щодо газоблоку: кілька блоків рік пролежали на вулиці, тепер розсипаються в руках, тому рекомендую відразу після зведення стін, ізолювати їх від вологи. Ще прийшлося руйнувати одну внутрішню перегородку, щоб об"єднати кухню з залом - вийняти газоблоки не пошкодивши їх - нереально. Стіна дуже міцна, хоча товщина всього 15 см. Блок ламається, а клей на швах кувалдою розбити не можна.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

будував прошлого року з газоблоків. вибрав стоунлайт. http://www.stonelight.kiev.ua/

з недоліків що помітив що вбирає вологу в себе. так що рекомендовано зразу утепляти

Опубліковано

уважно на кути гляньте, і придивіться на монтажну піну smile.gif

поки не заштукатурили.

post-6375-0-07535100-1334000227_thumb.jp post-6375-0-11847400-1334000256_thumb.jp post-6375-0-36977500-1334000278_thumb.jp

Думаю сказывается отсутствие армопояса?

И интересно, как тут реализованы перекрытия между этажами?

Опубліковано

уважно на кути гляньте, і придивіться на монтажну піну smile.gif

поки не заштукатурили.

post-6375-0-07535100-1334000227_thumb.jp post-6375-0-11847400-1334000256_thumb.jp post-6375-0-36977500-1334000278_thumb.jp

Думаю сказывается отсутствие армопояса?

И интересно, как тут реализованы перекрытия между этажами?

Сказується те, що не дотримувався технології, а клав як цеглу.

Та і з фундаментом х.з. що там. Його ж не видно.

Опубліковано

Цегла на 40%дорожче за термоблок

Піноблок - десь 15%.

Сам вирішив з термоблоку. Можу проконсультувати якщо маєш бажання.

Опубліковано

Піноблок - десь 15%.

піноблок 15% чого, а газоблок?

2. Було б непагано.

Опубліковано

Піноблок - десь 15%.

піноблок 15% чого, а газоблок?

2. Було б непагано.

1. Маю наувазі що піноблок дорожчий виходить десь на 15% за термоблок.

Газоблок -не рахував. Він здається дорожчий за піноблок?

2. Пиши в приват...

Опубліковано

Тут звичайно можна мірятись довго, і "кожна жаба" хвалить своє болото!

Особисто сам спалював велику купу відходів, так от, поки був вогонь - горіли чорним димом, а як тільки джерело вогню зникало - гаснули.

А що буде якщо цегляний булинок буде горіти? Чи деревяний? Мабуть вогню тоді буде вже всеодно з чого цей будинок зроблений!

Щодо теплоти і холодильника - жив у такому будинку (правда не довго) - літом прохолодно, зимою відносно тепло.

Р.С. А хіба не утепляють цегляні чи піноблокові стіни пінопластом?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...