Перейти до змісту

продаються неодімові супермагніти

scorp

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продаються неодімові супермагніти.

Річ дуже корисна в побуті.

Дехто знайомий з їх цільовим призначенням, кому цікаво - відповідь в приват або по телефону.

Ціна залежить від розміру магніту.

Мопед не мій:))

Деталі по тел 050 708 70 три8, Сергій.

Опубліковано

для підвищення зацікавленості: магніти сприяють економії холодної/гарячої води, електроенергії.

• Адміністратори
Опубліковано

... а також детальному ознайомленню з ККУ з огдяду на повідомлення про "сприяють економії холодної/гарячої води, електроенергії."

Опубліковано

для підвищення зацікавленості: магніти сприяють економії холодної/гарячої води, електроенергії.

вже кільком посприяли. На скільки тисяч грн. - не буду писати, але ставте магніти - нам більші премії будуть :-)
Опубліковано

колхоз - діло добровільне

Мопед не мій)

деталі - за телефоном, вказаним вище, я не продавець.

детальному ознайомленню з ККУ

та да, я зрозумів, очевидно - Кінологічний клуб України
Опубліковано

детальному ознайомленню з ККУ

та да, я зрозумів, очевидно - Кінологічний клуб України

та нє мабуть таки кримінальник КЛУБ Ураїни ;)

Опубліковано

storm, ну ти прям фахівець в галузі правознавства, юриспруденції та процесуально-кримінальних відносин ;) (без образ)

на кожну організацію (скільки працюю в Луцьку - постійно бачу) ходять "ходоки" перевірити та записати покази лічильника.

imho якщо їм показати "аспект економії" - що, звісно, їх зацікавить, оскільки на них напевно-шо покладено функції моніторингу лічильників,

і це питання не врегулюється мирним шляхом - підприємству/підприємцю загрожує штраф в розмірі кругленької суми економії (або її перевищення).

наскільки знаю, справи по вище-згаданому кодексу не відкривались.

при цьому ч-ш-ш-ш-ш-ш!!! :unsure: тихо!!!

работніки обленерго не сплять!!!

Опубліковано

storm, ну ти прям фахівець в галузі правознавства, юриспруденції та процесуально-кримінальних відносин ;) (без образ)

якраз і не вгадав. ;)

і це питання не врегулюється мирним шляхом - підприємству/підприємцю загрожує штраф в розмірі кругленької суми економії (або її перевищення).

наскільки знаю, справи по вище-згаданому кодексу не відкривались.

при цьому ч-ш-ш-ш-ш-ш!!! :unsure: тихо!!!

работніки обленерго не сплять!!!

та мені всеодно, що хто робить... кожен має свою голову і хай вирішує сам.

а слово "економія" мені подобається в таком контексті. енергозберігаюча технологія ;)

ну і в кнець як в рекламах ліків, проконсультуйтесь з лікарем перед вживанням економії )

Опубліковано

жадность фраєра на№№№ала...

дитині зрозуміло, що магазин на 1000 квадратів з кучою техніки та електроніки не може хавати енергії на 20 лампочок :)

і по помісячному графіках споживання кіловат все наочно видно.

"шо вам рассказать про Сахалін... на острове харошая пагода"

Опубліковано

"шо вам рассказать про Сахалін... на острове харошая пагода"

почитай коменти. після таких приколів лічильник перестає нормально працювати.

але ж ти певне не в курсі що електролічильники раз в кілька років міняють, перевіряють їх справність..

і як побачать що він "намагнічений", то впаяють добре..

але шо вам розказать... ;)

Опубліковано

Я б з радістю взяв кілька штук для побудови власної вітрелектростанції, але з накрутками ви трохи переборщили.

h__p://magnityk.hmsite.net/?show=category&id=3

Це те що перше в гуглі попалося.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...