Перейти до змісту

Медична довідка

Shraick

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна медична довідка в автошколу, хто може посприяти в її отриманні, без наявності сертифікатів з психіатричної лікарні(Ліпіни) та наркодиспансера, без здачі крові і т.д.

Буду вдячний за будь-яку інфу.

Опубліковано

Не розумію, що тут такого складного щоб самому пройти? За 2-3 години можна спокійно все зробити (якщо результати аналізу швидко дадуть).

Опубліковано

Не розумію, що тут такого складного щоб самому пройти? За 2-3 години можна спокійно все зробити (якщо результати аналізу швидко дадуть).

Не розумієш, то й мовчи. Не треба мені розказувати скільки воно все робиться, я й так це прекрасно знаю.

Shraick, ты психически неуравновешеный нарик или просто лень потратить пару часов?

Аха, я асихічноневірвноважений наркоманом зі стажем. :D Лінь зовсім не при чому.

З.І. В силу певних причин, не можу отримати сертифікат в Ліпінах.

З.І.І. Шановні, хто може допомогти по суті будь-ласка, для флуду є інші теми.

Опубліковано

недавно проходив, 2 дні і 50 грн максимум і в тебе є все)

щоб купити - розказували около 200 гривень.

вопрос: так навіщо платити більше?

та ти не бійся, в ліпінах дятько нічого не питає, просто ставить штамп і розписується

Опубліковано

недавно проходив, 2 дні і 50 грн максимум і в тебе є все)

Молодець, купи собі чупа-чупс. Я проходив її за пів дня і що далі?

Сертифікат з Ліпін зараз біля 14 грн. сертифікат з накродиспансера 40 грн. і за довідку на основі цих сертифікатів 60 грн. Це все офіційні внески. Де ти її за 50 грн. "вкрав" загадка.

та ти не бійся, в ліпінах дятько нічого не питає, просто ставить штамп і розписується

Хто тобі сказав шо я боюсь, був я в Ліпінах, і там не "просто ставлять штамп і розписуються", якшо в тебе з розумом туго, повторю: "В силу певних причин, не можу отримати сертифікат в Ліпінах."

З.І. Закриваєм, необхідну інформацію я вже отримав. Дякую всім хто відгукнувся.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...