Перейти до змісту

Продам USB зарядку

Рекомендовані повідомлення

Нова зарядка для пристроїв, які можуть заряджатись через usb, коли неможливо скористатись комп'ютером... Ціна 20 гр.

post-6632-0-16461200-1300906191_thumb.jppost-6632-0-14579500-1300906214_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вона може слугувати живленням для ноутбучного САТАшного вінта в кармані, якщо карман до компа підключається на 2 USB порта, один з яких виступає як живлення ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б не ризикував цим імпульсним 1баксовим чудом палити вінт....

Що що, а hdd - ДУЖЕ чутливі до живлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вона може слугувати живленням для ноутбучного САТАшного вінта в кармані, якщо карман до компа підключається на 2 USB порта, один з яких виступає як живлення ?

Не думаю що це хороша ідея...

я б не ризикував цим імпульсним 1баксовим чудом палити вінт....

Що що, а hdd - ДУЖЕ чутливі до живлення.

Звичайно похвально, що ти даєш тут поради і апаєш тему, але для чого тут такі коменти. Я б теж міг висловитись в твоїх темах, наприклад з GPS навігатором, розповісти що я про них думаю і  показати свої знання в ціноутворенні в Китаї. Але срати в чужих темах не робить мені честі, чого і тобі бажаю.

По поводу зарядки, мені все рівно чудо це чи ні. Я просто  замовив знайомому на Аукро таку річ для зарядки плеєра по такій ціні, а продавець помилився і прислав два рази, так ось щоб не гратись з пересилкою, спробую продати. В іншому випадку поїде вона назад звідки приїхала... Можу скинути собі у збиток ще 1 гривню. Кого цікавить- звертайтесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vrm нічіво лічново, але я дійсно юзав точно такі ж зарядки, і коли вона горить на PSP після другої зарядки акумулятора, роздуває акум телефона, вішати на неї вінт, мегаризиковано.

Можливо мені дуже не пощастило і попалась парочка бракованих, але факти річ уперта, я не висмоктав з пальця.

Не хвилюйся, і не приймай на свою адресу ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...