Перейти до змісту

Пропоную страховки на автомобілі

scorp

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 25.03.2011 в 07:31, Michaylo сказав:

1 - 1

2 - 21

3 -1,3

4 - Луцьк

5 - 1

Ось мої дані.

Мій Поліс дійсний до 03.01.2012 р.

Коли до Вас звернутись для продовження страховки?

• Відповідей 336
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  Michaylo сказав:

Ось мої дані.

Мій Поліс дійсний до 03.01.2012 р.

Коли до Вас звернутись для продовження страховки?

Страховку з початком терміну дії через 4 місяці я виписати не зможу :)

Звертайтесь в кінці року, тоді і застрахуєм. Але вже по цінах, дійсних на той час.

Vetal999 сказав:

без франшизи?

Ранішше була франшиза тільки 1000 грн.

Зараз франшиза з врахуванням історії страхування та безаварійності: тобто якщо попередня страховка з франшизою "О грн", виписую поліс з нульовою франшизою (при цьому знімаю копію попередньої страховки, і даю клієнту на підпис заяву про відсутність аварій/страхових випадків).

Якщо франшиза попередньої страховки 500 грн - страхую з франшизою в 500 грн (+ копія та заява).

Якщо клієнт не наполягає/не зважає, або новозареєстрована машинка - 1000 грн.

Хоча, якщо потрібно, можна погодити потрібну франшизу і без історії страхування.

Різні випадки бувають - буває і на страренький жигулик нульовку випишу, а в минулу пятницю на новий Symbol з Луцьк-Експо цивілка з 1000 грн франшизи пішла - хазяїн цим не сильно переймався.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Задумуюсь про перенесення/дублювання теми в гілці "АвтоParty"

Тема актуальна.

19 числа внесено зміни по правилах/умовах страхування Цивільної відповідальності автовласників:

- укладення договорів тільки по першому типу - страхове покриття будь-якої особи, що керує на законних підставах (без врахування водійського стажу).

- тарифи по першому типу незмінні. Якщо порівнювати з вартостями полісів, що страхувались по третьому типу чи по пільгах - подорожчання суттєве.

- страхування терміном тільки на один рік (або до чергового техогляду - для вантажівок, маршруток, таксі) - на великий жаль для автобазарників, що часто страхують на місяць чи кілька місяців.

- поки бланки нового зразка не надійшли - страхуєм на полісах старого зразка;

- європротоколи також видаватимуться по мірі надходжння, щодо порядку і умов їх застосування - по радіо вже багато нарозказували, а я поки чекатиму чітких інструкцій. Орієнтовно сфера застосування - невеликі пошкодження (до 10тис.грн.), без ушкоджень по життю та здоров"ю. По листах з Моторки можливо буде введено застосування Європротоколу тільки для полісів, куплених після 19.09.11 р.

Ссилка на сайт Моторно-транспортного страхового бюро з оновленою інфо про страхування цивільної відповідальності

Ссилка на зразок Європротокола

Знажка для форумчан 30% - актуально.

Опубліковано

Багато вже знають, для багатьох автовласників буде цікаво що змінилось по страхуванню цивільної відповідальності останнім часом.

Показати контент

Джерело

В двох словах, по нашій компанії

- укладення договорів тільки по першому типу - страхове покриття будь-якої особи, що керує на законних підставах (без врахування водійського стажу).

- тарифи по першому типу незмінні. Якщо порівнювати з вартостями полісів, що страхувались по третьому типу чи по пільгах - подорожчання суттєве.

- страхування терміном тільки на один рік (або до чергового техогляду - для вантажівок, маршруток, таксі) - на великий жаль для автобазарників, що часто страхують на місяць чи кілька місяців.

- поки бланки нового зразка не надійшли - страхуєм на полісах старого зразка;

- європротоколи також видаватимуться по мірі надходжння, щодо порядку і умов їх застосування - по радіо вже багато розказували, а я поки чекатиму чітких інструкцій. Орієнтовно сфера застосування - невеликі пошкодження (до 10тис.грн.), без ушкоджень по життю та здоров"ю. По листах з Моторки можливо буде введено застосування Європротоколу тільки для полісів, куплених після 19.09.11 р.

В разі потреби страхування цивільної відповідальності - звертайтесь

ПрАТ "СК "Арсенал Страхування"

www.arsenal-strahovanie.com

Вадим,

099-705-93-п"ять0

097-11-99-7сім7

0332-298-798

Форумчанам - знижка 30%.

Опубліковано

Я вже знаю, дзвонив у свою страхову, тепер з врахуванням 10% знижки, за автівку 1,5 м3 потрібно викласти 306 грн, раніше при таких же умовах вкладався в 210,60 грн.

Опубліковано

planirovschik, щось тебе трохи найо трохи дорого:

по Луцьку легковик з обємом до 160 кубиків - 315,90, зі знижкою - 221,13 грн.

якщо обєм більше - до 2000 кубів - 360,13, зі знижкою - 252,09 грн.

Тобто або знижка в 10% - зовсім не 10, або якысь базовы умови не ті :)

+ франшиза - на умовах твоєї історії страхування (0 або 510 грн.).

Опубліковано
  Цитата

221,13 грн буде з тебе :)

Опубліковано
  В 21.09.2011 в 12:49, scorp сказав:

planirovschik, щось тебе трохи найо трохи дорого:

якщо обєм більше - до 2000 кубів - 360,13, зі знижкою - 252,09 грн.

Тобто або знижка в 10% - зовсім не 10, або якысь базовы умови не ті :)

+ франшиза - на умовах твоєї історії страхування (0 або 510 грн.).

Я попав на якось менеджера Оранти. от вона мені і порахувала. Я трішки прошляпив, треба було в п'ятницю купити по старих тарифах, а я дочекався понеділка 19.09.2011р. Мені 9.10.2011р потрібна нова страховка, що буде коштувати мені?

В 21.09.2011 в 13:04, scorp сказав:
  Цитата

221,13 грн буде з тебе :)

Як мені домовитися про таку страховочку?

Опубліковано

Так без проблем - телефони є:

099-705-93-п"ять0

097-11-99-7сім7

0332-298-798,

можна підійти на пр. Волі, 58 (в приміщенні СК Граве) - попередньо передзвони, щоби я був на місці, скажеш, що з Борди.

Опубліковано
  В 21.09.2011 в 13:34, scorp сказав:

Так без проблем - телефони є:

099-705-93-п"ять0

097-11-99-7сім7

0332-298-798,

можна підійти на пр. Волі, 58 (в приміщенні СК Граве) - попередньо передзвони, щоби я був на місці, скажеш, що з Борди.

Добре, ближче до 9 жовтня зв'яжусь.

Опубліковано
  Dream сказав:
  Цитата
Scorpio (Сегодня, 19:36) писал:

2 тип, на рік, е всі категорії?

другого типу, як і третього, вже немає. Читаєм уважно 1-й пост.

та да, немає вже другого типу. може хіба на автобазарі якусь "хімію" ше намалюють. а може вже ні :)

Опубліковано
  igorshabal сказав:

прошу підрахуйте-91р, 2.0 Луцьк стаж 8 років

ціна на страховку 360,13 грн.

igorshabal, тобі випишу за 250 грн.

Опубліковано

Скільки буде коштувати страховка на автомобіль LADA 21124, хачбек, 2008 року випуску для 3-х людей?

Опубліковано

Якщо проживання по документах - Луцьк:

315,90 грн загальна вартість. Зі знижкою - 220 грн.

Якщо проживання район/область -

243 грн загальна вартість. Зі знижкою буде - 170 грн.

Страховка буде по 1 типу - на будь яку особу, що сяде за кермо /на законних підставах, звісно/

nasvima, вибачай, зразу не відписався - кінець місяця, багато роботи:)

Опубліковано

по КАСКО звичайно було застраховано,

але така немаленька сума, і так швидко... і в цей посткризовий час...

Для мене навіть дивно... В загальному по страхових компаніях в Україні так не буває так не принято :))

Страхову виплату здійснено на 8-й день з моменту огляду авто після ДТП

СК "Арсенал"

Опубліковано

по КАСКО звичайно було застраховано,

але така немаленька сума, і так швидко... і в цей посткризовий час...

Для мене навіть дивно... В загальному по страхових компаніях в Україні так не буває так не принято )

Страхову виплату здійснено на 8-й день з моменту огляду авто після ДТП

СК "Арсенал"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...