Перейти до змісту

Продається телевізор

delink09

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

PHILIPS 72СМ.З Голандіі стан ідеальний срібного кольору з оригінальним пультом.Це не самсунг або інший фуфел. Брендова річ! Ціна 200 долпрів!

Опубліковано

Ага і був куплений на барахолці за 20ойро :)

Я завжди за своі слова відповідаю, якщо я говорю шо з Голандіі-то так воно і є! А своі необосновані думки прошу залишити при собі. Я людям речі продаю а не пихаю,і тому не треба обсирать мій товар.Твоі репліки нікому не потрібні!

Не знав що Самсунг фуфел

Зразу видно що в телевізорах ти не петраєш! Запитай у любого майстра і він тобі скаже що Самсунг в порівнянні з Пилипом-повне фуфло!

Опубліковано

Торг ніхто не відміняв! 1550гр.

Нипиши модель і рік випуску,російське меню присутнє?

Завтра подивлюся! Рік випуску десь 2007, стояв у Поляка в офісі-там тарилися батареями опалення і він його продав, тому що ніхто його там не дивиться! В нас його обдивився майстер-пропаяв, зробив повністю русифіковане меню і дав на рік гарантію, яка в мене звісно є!Ціна адекватна якості і вигляду товару!При купівлі 5 доларів уступлю!

Опубліковано

Торг ніхто не відміняв! 1550гр.

Нипиши модель і рік випуску,російське меню присутнє?

Завтра подивлюся! Рік випуску десь 2007, стояв у Поляка в офісі-там тарилися батареями опалення і він його продав, тому що ніхто його там не дивиться! В нас його обдивився майстер-пропаяв, зробив повністю русифіковане меню і дав на рік гарантію, яка в мене звісно є!Ціна адекватна якості і вигляду товару!При купівлі 5 доларів уступлю!

29PT8508/12

Опубліковано

Ага і був куплений на барахолці за 20ойро :)

Знайшов барахолку за 20 ойро

--------------------------------------------------------------------------------

Продам дешево телевизор Philips Virtual Dolby Surround model 29PT8508/12, размер экрана (диагональ) 72 (29")см, цвет серебристый, отличное состояние. Цена 1800 грн., ст. метро Левобережная, тел. 067 7837712 Продажа Продам дешево телевизор Philips 29PT8508/12, диагональ 72 см (29") Киев Левобережная

Опубліковано

Щось нове на Board.

Взагалі то ціну прийнято знижувати.

Якщо Ви купляєте до вечора-зкидаю ціну на 50 доларів від 1700.Тільки для Вас і тільки до вечора!В четвер ціна буде думаю 1750!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...