Перейти до змісту

Renault Sandero

Korting

Рекомендовані повідомлення

По ідеї це найдешевша пристойна іномарка в Україні , базова ціна 89 700 грв

renault-sandero.jpg

Виглядає добре, хоч і не всі люблять цей новий дутий стиль (я не люблю, мені логан миліший)

http://www.renault.ua/ua/models/passenger/Sandero/information/

В нас в луцьку рено це Волинь-Авто?

Там якісь кредити і т.п діють ? Цікаво .

По ідеї 50% сам - на інше кредит толковий , і більш-менш пристойно виходить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому ніхто не враховує ціну повного каско у вартість автівки? :)

:huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ось і справжній тест цього автомобіля. Думаю тобі буде цікаво

http://www.autoreview.ru/_archive/section/detail.php?ELEMENT_ID=75926&SECTION_ID=2268

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що є власники цього чуда на борді?

Хоча в луцьку їх багато не бачив (точніше взагалі не бачив) але я сильно не придивляюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцьку є декілька. Один знайомий вибирав собі теж нове авто і розглядав Сандеро, але купив Авео хетчбек, за порадами більш досвідчених людей!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мотивація?

мені авео седан не подобається як зовнішньо, так і по ямам дуже погано йде, все гримить + здалось салон маленький

але по хетчбеку може бути інший розклад

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мотивація, у Сандеро гірша базова комплектація( на скільки я розумію ти на неї орієнтуєшся), а також йому сказали, що гірший двигун, якщо цікавить можу детальніше розпитати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так якщо можна детальніше. Я почитав інет і бачу 1.4 немає смислу брати, "овощна" машина виходить, коротше 102 тис десь виходить 1.6 двигун мінімалка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розпитав:

1) Він був обмежений 80 +/- тис. грн. за саме так ціну а Авео краща комплектація, Сандеро голий взагалі. Якщо є можливість докласти то радить Хюйдай і20/30 чи Мітсик. Кольт.

2) Мотор в Авео аналог Опельовского, в Сандеро румунський (незважаючи на завірення манагерів, що французький).

3) Підвіска в Сандеро жоще, якість внутрішніх матеріалів гірша.

Я тільки переказав його слова, моє ІМХО порівняти стат. дані, і обовязково потестити всі варіанти, які цікавлять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раджу придивитись в сторону Kia Rio в седані. Ціна приблизно однакова з Сандеро, але комплектація багатша.

По Рено Фінанс. Так, при 50% передоплати, кредит буде 0%. Але треба врахувати першу комісію, страхування життя, каско, 3% пенсійний фонд, реєстрація, + поручитель. Грана сума набігає.

А взагалі сам сидів в сандеро, місця в хетчі достатньо, на місцях задніх пасажирів, ноги нікуди не впираються, багажник більш-менш нормальний, кліренс достатній, кажуть в 1,4 економний.

Але як написано вище, мені нова Rio буде поцікавіше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

KIФ Ріо - зовсім інша машина, машина для міста, для 1-2 людей, нє?

Він імхо замалий, знову ж таки підвіска...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розглядається покупка в кредит чи за готівку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Не знаю як Сандеро, але Рено взагалі вміє робити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взяв як робочу машину на фірму - Сандеро 1.6.

Мої аргументи в виборі: Високий кліренс і відповідно посадка. Допустимий виробником 92-й бензин. Інтервал ТО 15 тис. Програма Рено Асистенс. На сьогодні пробіг за 1.5 місяця 2200. Машина ще на обкатці. Середній розхід по шляховим листам 7.8 л. Дуже тішить робота ходової і підвіски. Дуже розчаровує шумоізоляція і дешевизна матеріалів салону. В цілому машина непогана, але ціна на неї в нас явно завищена. В ВМД стояла ввізна ціна 69000 Грн. За такі гроші в нас би за ними черга стояла. Думаю він повинен коштувати не більше 10000 $.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kia Soul непоганий варіант, але в ціновий інтервал я не потрапив.

На рахунок сандеро, не знаю як в нього з агрегатами, але по комфорту на наших дорогах він дещо на низькому рівні. Не далеко втікли від Лади Пріори.

А взагалі, радив би подивитися в сторону Kia.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто ходив та пробував http://www.renault.ua/ua/news/renault_actions/52/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто ходив та пробував http://www.renault.ua/ua/news/renault_actions/52/

Сьогодні ходив. Заповнив анкету, вибрав конверт с ключиком. І як ви думаете? Я вийграв!!!!! Шучу. Ключ навіть на половину не входить .... Конвертів там ще було багато.... Черги зовсім не мае...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пансьтво,"збийтеся". Ніхто і НІКОЛИ не підбере потрібний ключ. Його просто НЕ ІСНУЄ!!! Я вже два роки сиджу тут: Моя ссылка

Там цю тему обжували досить детально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...