Перейти до змісту

не розумію рибалок які сидять в +10 на льду ))

nazik2010

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кожен день їду на навчання ,і дивлюсь на рибалок,які в +10 сидять на стиру і пробують щось зловити,невже власне життя нічього не варте в порівнянні з рибкою?)) :friday:

Опубліковано

Це герої їх тре поважати )

Ну а насправді. Думаю у них свої якісь секрети, я допускаю що є ситуації при яких лід при +2-3 міцніший ніж при -15 (течія і т.п)

Але при +10 реально дивно

Опубліковано

ага,вот і я думаю,там без секретів не обійтись)))))вони напевно передаютсья від покоління до покоління))) :rolleyes:

Опубліковано

при морозах лід набув певної товщини, а тут різке потепління, лід не може отак зразу розтанути, потрібно тиждень а може й більше, а рибаки цим користаються, проста фізика, от і все

Опубліковано

при морозах лід набув певної товщини, а тут різке потепління, лід не може отак зразу розтанути, потрібно тиждень а може й більше, а рибаки цим користаються, проста фізика, от і все

ну всеодно,були часи,коли проходило днів 3-4-5.Коли температура трималась близько +5,звичайно це не дуже тепло,але для льоду це дуже навіть тепло,де в них тількі береться хоробрістЬ?))) :friday:За компанію чи шо там сидять))

Опубліковано

1.тиж не бачів щоб зараз хтось сидів на середині,всі майже біля берега там лід ще міцний ...2.самий кльов коли лід тільки взійшов і коли тає...3.надінь спас жилет і не втонеш!

і 4.Саме більше адреналіну в такі часи,а більшість рибаків тільки зариди нього на рибалку і ходять.!!!

Опубліковано

1.тиж не бачів щоб зараз хтось сидів на середині,всі майже біля берега там лід ще міцний ...2.самий кльов коли лід тільки взійшов і коли тає...3.надінь спас жилет і не втонеш!

Ага,якраз кожен тобі буде в жилеті сидіти,в Суботу було дуже навіть тепло-сиділи САМЕ на середині.

Хз.Хз.... :closedeyes:

Опубліковано

Ага,якраз кожен тобі буде в жилеті сидіти,в Суботу було дуже навіть тепло-сиділи САМЕ на середині.

Хз.Хз.... :closedeyes:

я знаю ДУЖЕ багато риболовів які навіть при досить міцному льоді сидять в жилетах,ліпше лишній раз перестрахуватись тим більше що він зараз не є таким дорогим...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...