Перейти до змісту

The Doors Москва 7 липня


Korting

Рекомендовані повідомлення

7 липня в рамках тура Манзарек і Крігер* відвідають маскву - http://www.concert.ru/Order.aspx?ActionID=20894&ActionDate=2011-07-07+20%3a00&SeatsID=4750&RowNumber=1&Price=1500%2c0000&OpenID=False&MuzTVPas=False

Ціни на квитки божескі 1500 руб = ~375 грв

* - добре що без Йена Естбері чи ще якогось придурка копіюючого Джима

Треба їхати на дідуганів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені чомусь здається, що Doors без Моррісона, це як "дитяче шампанське" - безтолкова маркетингова задумка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на це я відповім словами самого Джима, коли один конферанс'є помилково оголосив гурт як "Джим Моррісон і Зе Дорз", Джим вернувся і заставив наново оголосити гурт як The Doors "Ми The Doors, оголоси нас правильно" - це його фраза.

Звісно, Джим був центральним каменем у гурті, але він не був самим гуртом, якби ви вивчити їх історію добряче а не по брехливим кіношкам олівера стоуна то ви би це знали.

Я розумію що по нинішнім міркам музиканти гурту це просто лабухі, але на той час вони були одними з тих, хто творив справжню революцію і закладав основи всієї сучасної рок-музики. Це як Копернік, по нинішнім міркам сільский розумник а тоді це був прорив, так і тут, тому їх треба поважати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хіба я казав, що їх не поважаю? ну є Queen без Мерк’юрі, але це вже якось не зовсім Queen, тіпа Queen-2, так само і вони Doors-2, але це лише моя думка... Pink Floyd наприклад, втративши лідера, все одно лишились супер-групою, вже з трохи іншою музикою. Але в будь-якому випадку, цей концерт явно буде кращим, ніж більшість з того, що звучить по ТВ, так що ця "копія" може бути значно кращою, ніж більшість сучасних "оригіналів" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну можливо і так, все таки специфіка "фронтменських" гуртів. Я читав мемуари багатьох людей, вони згадують що був момент коли Джим непевно розглядав можливість виходу з гурту, але після успішного L.A Woman ці думки повністтю щезли, гурт нащупав свою нішу, і після повернення Джима вони планували записати ще декілька блюзових альбомів. Але нажаль... Джим занадто швидко згорів, як сірник, згорів на сцені. На тій же Елей Вумен - це вже голос скоріше 45річного чоловіка а не 27річного хлопця, а саме стільки йому тоді було.

Pink Floyd наприклад, втративши лідера, все одно лишились супер-групою, вже з трохи іншою музикою

Це ви про Сіда Барретта? Те, як з ним повелись, мені здається дуже негідним вчинком. Не будемо про цей гурт - не поважаю їх ні музично, ні як людей. Крім того, мені здається, що їх музика не пройшла перевірку часом. Якщо в 80х в СРСР це був напевно, один із самих популярних гуртів, в 90х його ще шанували старі фанати, але вже почали поступово забувати, то зараз вже мало хто про нього памятає.

Доречі "супергурт" це устаканений термін і означає він зовсім інше, а саме коли збираються люди вже відомі і популярні з діяльності у інших гуртах. Таким чином, ні Дорз ні Пінк Флойд, ні Квін ніколи не були супергуртами.

Супергурт це Крім, Джон Ленон Йоко Банд, Heaven and Hell, або якщо з нового, The Dead Weather

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не сваріться, чувачки :) воно того не варто, весна, птічки поють, їм пофіг моррісон і сід баррет, але все одно звучать красіво :) не хотів спровокувати флеймову дискусію, вертайтесь до теми :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми не сваримось, ми дискутуємо.)

Да, птічки все рівно краще за них всіх співають.

В Маскву не поїду, от якби вони в Пітєр. Хоча, там завше є на що піти.

Korting, а тема давно закрита. Востаннє вони грали разом на Live 8 у 2005-му. А поодинці їздять по світу до цих пір, граючи ті ж самі пісні. Точно, на "пару раз" їх ще вистачило.) Смішний ти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А поодинці їздять по світу до цих пір, граючи ті ж самі пісні. Точно, на "пару раз" їх ще вистачило.) Смішний ти.

Ну так кіркоров і таїсія повалій теж їздять, і навіть сердючка ще вроді їздить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 місяця потому...

Рей звернувся до Московитів у Москві, а Роббі добив їх своїм вбранням :smile-zachot::smile-zachot:

Moscow get high, yeah?! You get high? Get high! Open the doors of perception, get high, see everything! See what truth is, open up your minds – if you dare, of course, if you dare. If you dare to be alive? You dare to be God maybe… Could you do that? Could you actually - as a Moscovite, as a Russian - to be God? Uuuuu! (подражает аудитории). I don't know really. I don't know could you be God. Maybe not.

07072011445.jpg

Майже весь концерт* в дуже добрій якості на Ютуб

http://www.youtube.com/watch?v=Y6geJnWdeuY

* - відсутня пісня Strange Days

А ось виглядав оригінальний сет ліст - http://s58.radikal.ru/i162/1107/04/7b9134bcc8dc.jpg

Нажаль, не грали Riders on the Storm. Light my Fire грали після виходу на біс.

Відгуки від музичних зубрів, можна почитати наприклад на бітлз.ру

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...