Перейти до змісту

The Doors Москва 7 липня

Korting

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

7 липня в рамках тура Манзарек і Крігер* відвідають маскву - http://www.concert.ru/Order.aspx?ActionID=20894&ActionDate=2011-07-07+20%3a00&SeatsID=4750&RowNumber=1&Price=1500%2c0000&OpenID=False&MuzTVPas=False

Ціни на квитки божескі 1500 руб = ~375 грв

* - добре що без Йена Естбері чи ще якогось придурка копіюючого Джима

Треба їхати на дідуганів :)

Опубліковано

мені чомусь здається, що Doors без Моррісона, це як "дитяче шампанське" - безтолкова маркетингова задумка...

Опубліковано

на це я відповім словами самого Джима, коли один конферанс'є помилково оголосив гурт як "Джим Моррісон і Зе Дорз", Джим вернувся і заставив наново оголосити гурт як The Doors "Ми The Doors, оголоси нас правильно" - це його фраза.

Звісно, Джим був центральним каменем у гурті, але він не був самим гуртом, якби ви вивчити їх історію добряче а не по брехливим кіношкам олівера стоуна то ви би це знали.

Я розумію що по нинішнім міркам музиканти гурту це просто лабухі, але на той час вони були одними з тих, хто творив справжню революцію і закладав основи всієї сучасної рок-музики. Це як Копернік, по нинішнім міркам сільский розумник а тоді це був прорив, так і тут, тому їх треба поважати.

Опубліковано

Хіба я казав, що їх не поважаю? ну є Queen без Мерк’юрі, але це вже якось не зовсім Queen, тіпа Queen-2, так само і вони Doors-2, але це лише моя думка... Pink Floyd наприклад, втративши лідера, все одно лишились супер-групою, вже з трохи іншою музикою. Але в будь-якому випадку, цей концерт явно буде кращим, ніж більшість з того, що звучить по ТВ, так що ця "копія" може бути значно кращою, ніж більшість сучасних "оригіналів" :)

Опубліковано

Ну можливо і так, все таки специфіка "фронтменських" гуртів. Я читав мемуари багатьох людей, вони згадують що був момент коли Джим непевно розглядав можливість виходу з гурту, але після успішного L.A Woman ці думки повністтю щезли, гурт нащупав свою нішу, і після повернення Джима вони планували записати ще декілька блюзових альбомів. Але нажаль... Джим занадто швидко згорів, як сірник, згорів на сцені. На тій же Елей Вумен - це вже голос скоріше 45річного чоловіка а не 27річного хлопця, а саме стільки йому тоді було.

Pink Floyd наприклад, втративши лідера, все одно лишились супер-групою, вже з трохи іншою музикою

Це ви про Сіда Барретта? Те, як з ним повелись, мені здається дуже негідним вчинком. Не будемо про цей гурт - не поважаю їх ні музично, ні як людей. Крім того, мені здається, що їх музика не пройшла перевірку часом. Якщо в 80х в СРСР це був напевно, один із самих популярних гуртів, в 90х його ще шанували старі фанати, але вже почали поступово забувати, то зараз вже мало хто про нього памятає.

Доречі "супергурт" це устаканений термін і означає він зовсім інше, а саме коли збираються люди вже відомі і популярні з діяльності у інших гуртах. Таким чином, ні Дорз ні Пінк Флойд, ні Квін ніколи не були супергуртами.

Супергурт це Крім, Джон Ленон Йоко Банд, Heaven and Hell, або якщо з нового, The Dead Weather

Опубліковано

не сваріться, чувачки :) воно того не варто, весна, птічки поють, їм пофіг моррісон і сід баррет, але все одно звучать красіво :) не хотів спровокувати флеймову дискусію, вертайтесь до теми :)

Опубліковано

Ми не сваримось, ми дискутуємо.)

Да, птічки все рівно краще за них всіх співають.

В Маскву не поїду, от якби вони в Пітєр. Хоча, там завше є на що піти.

Korting, а тема давно закрита. Востаннє вони грали разом на Live 8 у 2005-му. А поодинці їздять по світу до цих пір, граючи ті ж самі пісні. Точно, на "пару раз" їх ще вистачило.) Смішний ти.

Опубліковано
А поодинці їздять по світу до цих пір, граючи ті ж самі пісні. Точно, на "пару раз" їх ще вистачило.) Смішний ти.

Ну так кіркоров і таїсія повалій теж їздять, і навіть сердючка ще вроді їздить :)

• 4 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Рей звернувся до Московитів у Москві, а Роббі добив їх своїм вбранням :smile-zachot::smile-zachot:

Moscow get high, yeah?! You get high? Get high! Open the doors of perception, get high, see everything! See what truth is, open up your minds – if you dare, of course, if you dare. If you dare to be alive? You dare to be God maybe… Could you do that? Could you actually - as a Moscovite, as a Russian - to be God? Uuuuu! (подражает аудитории). I don't know really. I don't know could you be God. Maybe not.

07072011445.jpg

Майже весь концерт* в дуже добрій якості на Ютуб

http://www.youtube.com/watch?v=Y6geJnWdeuY

* - відсутня пісня Strange Days

А ось виглядав оригінальний сет ліст - http://s58.radikal.ru/i162/1107/04/7b9134bcc8dc.jpg

Нажаль, не грали Riders on the Storm. Light my Fire грали після виходу на біс.

Відгуки від музичних зубрів, можна почитати наприклад на бітлз.ру

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...