Перейти до змісту

Продам Ноут Lenovo

kot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Lenovo IdeaPad G555-3G-1 опис такий самий тільки 4 гб оперативної пам’яті.

в користуванні з літа минулого року, все працює ідеально. Користувався досить мало (на 3-х робочих місцях присутні 3 стаціонарні ПК).

Стан ідеальний (без будь-яких подріпин, царапин, потертостей...), тому думаю фоткати непотрібно, на вимогу постараюсь. Повний комплект (запакую як при покупці.) Присутня гарантійка від Ентера (той що на Лесі Українки).

В нагрузку дам безпровідну мишку HP Wireless Optical (Biscotti).

ціна 3300 грн.

Экран 15.6" (1366х768) / AMD Athlon II M320 (2.1 ГГц) / RAM 4 ГБ / HDD 320 ГБ / ATI Radeon HD4200 / DVD-RW / Wi-Fi / веб-камера / DOS / 2,7 кг

Опубліковано

3000 грн. поспішаю. до свого хепі бездея.

трошкі дорогувато,це все ж таки атлон а не інтел, а гріється як він ??? де можна його побачити ??? глюкі були якісь??

Опубліковано

викладую тест стабільності системи.

а взагалі 54-55 градусів, при нагрузці 71 градус. Систему охолодження не чути. Глюків не було. практично весь час на роботі, там можна і подивитись.

Опубліковано

п.с яка різниця амд чи інтел?нові проци амд не уступають інлам в одній цінові категорії

Опубліковано

Я взагалі прихильник АМД, в мене всі машини АМД-ешні.

При одній ціновій планці АМД буде завжди сильнійший інтела, і це аксіома.

Проблема тільки в температурних режимах, АМД-ха гріється, тому проци обираю ретельно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...