Перейти до змісту

Потрібна допомога з вибором газової колонки


hyrurg

Рекомендовані повідомлення

Є потреба в заміні старої російської колонки на щось хороше, головні вимоги - надійність, простота користування і обслуговування, не примхливість до нашої жорсткої води, ЯКІСТЬ. Прошу поради знаючих людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я замінив стару радянську колонку на б/у Valliant (Німеччина), заплативши гривень так 500-700 (пару років назад, точну ціну не пам*ятаю), поставив на воду фільтри "сіточки", періодично чищу їх, а про саму колонку забув що вона в мене є - як запалив, так і горить (фітіль) по пару місяців, поки сквозняком не потушить. Працює на 5+. Правда на моїй відсутня регуляція потужності, і вода троха загаряча йде, але терпимо. З попередницею були рідкісні гємори з прочистками і ремонтами.

P.S. Стару не викидай на смітник - дехто їх скуповує за 100 грн, хоча там один мідний теплообмінник вартує на скупці до 150 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який саме Valliant(модель)? Вартість колонки не є головним, краще ціна/якість. Почитав в неті - в основному радять Valliant, Beretta, Junkers. Як в Луцьку з сервісом цих виробів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене Selena Ko, модель мабуть SWH-20-E1. Запалюється автоматично (пьезоелемент), відображає температуру на табло (зручно регулювати, не тре бігати туди сюди пробувати воду рукою), є можливість регулювання напору і газу (дає можливість включити колонку, після 24-ї, коли падає напор). Раз в рік міняю батарейки. Сервісний центр є (подзвонив по 0-800, наступного дня приїхали), викликав один раз для планового техогляду і подовження гарантії. Купував на варшавці. Літом буде 4 роки. Жодних претензій не маю. Живу в хрущовці, вода погана.

опис

16_l.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схожа на цю, але не ручаюсь що точно вона. Простенька і маленька з вигляду, мінімум функціоналу, якщо вона, то я тільки сьогодні дізнався з вищенаведеної ссилки що в неї 2 ступеня потужності і всякі датчики.)))

Просто з вигляду схожа, в сучасних каталогах не знайшов моделі з 100% схожістю.

Ще на форумі є юзер TeploDarets, він займається опалювальною технікою, судячи з цієї теми, можеш в нього поцікавитись. Особисто я справ з ним не мав.

Ще є магазинчик з такою технікою по просп. Грушевського, по стороні стадіона, між власне стадіоном і поворотом на вул. Кузнєцова-Шухевича, там напевно скажуть щось щодо рівня сервісу. Самому в сервіс звертатись не було потреби, за що Valliant'у +5 в рєпу))).

дає можливість включити колонку, після 24-ї, коли падає напор...

...Живу в хрущовці, вода погана.

моя також вмикається після 24 години, вода при цьму нагріта як завжди, а не кип*яток, колонка сама регулює потужність відповідно напору (розходу) води. Щодо хрущовки і води в мене аналогічно, тому і раджу встановити фільтри "сіточка".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я замінив стару радянську колонку на б/у Valliant (Німеччина), про саму колонку забув що вона в мене є - як запалив, так і горить (фітіль) по пару місяців, поки сквозняком не потушить. Працює на 5+.

Ще питання - вистачає потужності 19квт, якщо включити 2-3точки(душ+кухня+змішувач)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ситуація по 2 точкам - знижується напор, температура води з "трохи загаряча" зменшується до "така як треба" (у варіанті з душем). Так що приймати душ при тому що на кухні миють посуд - цілком можна, якщо питання напору не критичне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

модель моєї - Valliant MAG 250/7

номінатьна потужність - 17,4 кВт

максимальна - 23,2 кВт

мінімальна - 6,3 кВт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 тижня потому...

в дубищах мужичок возить б/у валіанти з німеччини. має всі дозволи.сам обслуговує. ще ніхто не жалувався. сам користуюсь вже 5 років. котел-колонка. зара купляли то заплатили 3000грн. як тре тел . в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...