Перейти до змісту

Продаэться материнка на Socket 775

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нова, 11,5 місяців гарантії,опис: ASUS P5KPL/EPU

Ціна: 550 грн.

Причина продажу: не підійшла клієнту.

Повний комплект: материнка, задня планка, 2 SATA шлейфа, 1 шлейф IDE (шлейфи нерозпаковані).

тел. 095 55-26-150

Опубліковано

А є варіант подешевше? Покажіть будь ласка. Мамка нова, куплена на початку місяця і не використовувалась. Крім того в межах розумного я згоден зменшити ціну.

Опубліковано

MB ASUS P5KPL-AM EPU (G31/ICH7, s775, FSB 1600, 2хDDR-1066, 1xPCI-E16x, 2xPCI, VC 3100, 4xSATA2, 1xIDE, SB8ch, 8xUSB2.0, LAN) mATX нова у роздріб коштує 51уе а це аж ніяк не 550 грн, та і не нова вона, її червона ціна доларів 40, якщо цікавить пиши.

Опубліковано

Містер Klimov переконався що він трошка помилився. Особисто він спутав її з ASUS P5KPL-AM SE, ціна якої і справді десь в районі 51-53 у.о. Я скину само собою ціну, але давайте не будемо тупо кидатись фразами в стилі "це гавно більше 5 грн не коштує"... Докажіть, просто наведіть конкретний приклад на будь-якому сайті. Мамка і справді 10 днів лежала у мене і може вважатися не новою, я готовий за це скинути троха, але не 40% її ціни.

Ціна такої нової 70 у.о. або 560 грн. Ось ціна розетки

Ти також спутав, А ось ціна вашої мамки на тій же розетці

Різниця (прямо та що в очі кидається): у моїй 4 слоти памяті, у твоїй 2, у моїй 3 PCI слоти, у твоїй 2... Я так розумію що список відмінностей на цьому не закінчується, але влом конкретно розписувати

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...