Перейти до змісту

Вивчу попит на потужний ноут НР-HDX16-1140US16

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вивчу попит на потужний амереканьський ноут бук !

2.4 GHz Intel Core 2 Duo P8600 processor

4 GB RAM (8 GB max) DDR2 SDRAM

System Bus Speed: 1066

Графика RAM: 512 MB

жд 500 GB, LightScribe Dual-layer DVD Drive

Windows 7 (64-bit version)

16-дюймов дисплей (16:9), Nvidia GeForce 9600M GT (до 2302 MB)

Батарея надпотужна 8800mAh/95Wh. 12 Cell

зовнішній стан 5 робота5 чекаю адекватних пропозицій!

якість зборкі для амереканьського ринку думаю коментувати нетреба!

Опубліковано

4025грн

цікава пропозиція але це занадто мало там тільки одна батарея коштує близько 1000гр йому нема щей року

Опубліковано

враховуючи ось це - пробуй ще

думаю твій десь 4000 грн. має коштувати. А взагалі чому він потужний?

ну і коротко про зборку

все вже порядок зі силкою! а нарахунок збірки мається нувазі що на амереканьський ринок техніка трошки іде іншого класу ніж в країни третьго світу!

Опубліковано

Ото и проблема что:

1. батарея дорогая

2.Клава не русифицированая

3.Он (ноут) уже БУшный

4.Гарантия гиде и чия??? (т.е. поддержки сервисной никакой)

5.Время идёт - ноут устаревает :friday:

Опубліковано

Кстати о плюшкаш: что там пишет??? : Мейд ин - где??? ЮєСЄй чи Чина-корпорейшн(это не Эпл шоб было резкое отличие от простых смертных ноутбуков)??? - веду к тому, что Девайс простой и ничем особо не отличается от тех что поставляются в страны СНГ :smile-zachot:

Опубліковано

Ото и проблема что:

1. батарея дорогая

2.Клава не русифицированая

3.Он (ноут) уже БУшный

4.Гарантия гиде и чия??? (т.е. поддержки сервисной никакой)

5.Время идёт - ноут устаревает :friday:

цікаві аргументи !але нажаль недостатньо переконливі! ціна на відачу 5500тисяч укр гривень!хто важає що дорого прийму з задоволеням критику насвій адрес!(я досить переконаний що кліент буде на БЕУШНИЙ ноут з США і без гарантії та російської роскладки напротязі 14-днів)

Опубліковано

скільки юзаний? і який знос батареї? (Скільки тримає принавантаженні і в простої?)

ноуту буде рік при значному навантаженні 4години а так десь 5

Опубліковано

скільки юзаний? і який знос батареї? (Скільки тримає принавантаженні і в простої?)

Думаю - тема об изучении спроса, потому позволю себе ещё один "ляп" кинуть:

Значне навантаженя - это подразумеваем что можем аж 4 часа смело закатывать ДВД-диски и беттери не сядет за 3ч59мин???

Или фильму с диска смотреть? - не говорю уже о мультимедиа-загрузке и играх :smile-zachot:

Опубліковано

:smile-zachot: :smile-zachot:

Думаю - тема об изучении спроса, потому позволю себе ещё один "ляп" кинуть:

Значне навантаженя - это подразумеваем что можем аж 4 часа смело закатывать ДВД-диски и беттери не сядет за 3ч59мин???

Или фильму с диска смотреть? - не говорю уже о мультимедиа-загрузке и играх :smile-zachot:

:0123: :0123: :0123::smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot:

Опубліковано

цікаві аргументи !але нажаль недостатньо переконливі! ціна на відачу 5500тисяч укр гривень!хто важає що дорого прийму з задоволеням критику насвій адрес!(я досить переконаний що кліент буде на БЕУШНИЙ ноут з США і без гарантії та російської роскладки напротязі 14-днів)

Ну впринципі тебе ці аргументи особливо і не мають цікавити, а мають цікавити покупця, який аби не влетіти з твоїм ноутом має бути в курсі що його чекає після покупки американця твого...

Опубліковано

Ну впринципі тебе ці аргументи особливо і не мають цікавити, а мають цікавити покупця, який аби не влетіти з твоїм ноутом має бути в курсі що його чекає після покупки американця твого...

Конкретніше будь-ласка!!

Опубліковано

Не розумію логіки дій писанини ТС. :blink:

Якщо він має ціну на свій ноубук, то чи не краще його виставити на продаж, а не заходити "изза угла" з всілякими спічами: вивчаю попит, американьські зборкі....

P.S. Порада ТС. Краще попрацювати над власною грамотністю написання, а то скоро зачервоніє черговий, надцятий пост в популярному топіку Моторолли ;)

Опубліковано

Не розумію логіки дій писанини ТС. :blink:

Якщо він має ціну на свій ноубук, то чи не краще його виставити на продаж, а не заходити "изза угла" з всілякими спічами: вивчаю попит, американьські зборкі....

P.S. Порада ТС. Краще попрацювати над власною грамотністю написання, а то скоро зачервоніє черговий, надцятий пост в популярному топіку Моторолли ;)

просто була надія що хоть хтось адекватно оцінить ноут!але наступило чергове розчарування!висновкі зроблені !награблі більш наступати незбираюсь!

Опубліковано

і відразу образи..

Тобі радять як краще його продати. Взагалі такі речі краще залишати собі, ібо не тобі немає змісту його продавати ні покупцю немає мотиву його купити.

Для прикладу: за 6400 грн. класний НР-ий ноут, який далеко потужніший за твій, новий, з гарантією і українською клавою, да ще й сумку в нагрузку дадуть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...