Перейти до змісту

Українські вчені стурбовані зникненням тарганів

Ukrod

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

:)

Українські вчені стурбовані зникненням тарганів

В Україні практично зникли таргани, стверджують співробітники єдиного в Україні вінницького підприємства "Імунолог", що виготовляє алергени.

Ця новина, можливо, порадує наше населення, однак вченим довелося призупинити випуск алергену, що дозволяє визначити наявність алергії на екскременти тарганів. Навіть розміщуючи оголошення про покупку тарганів, вчені не змогли знайти бажаючих продати їм потрібну "сировину".

Алергію називають хворобою цивілізації. Сьогодні нею страждає 25% жителів України. Щорічно сотні тисяч осіб помирають від бронхіальної астми й анафілактичного шоку, десятки тисяч - від укусів комарів і бджіл. Є також закордонні дані про злоякісний плин астми, індукованої алергенами тарганів.

Вінницькі ентомологи припускають, що таргани можуть вимирати з кількох причин. Можливо, у тарганів, які харчуються залишками продуктів з нашого столу, на якому з кожним днем з’являється все більше модифікованих продуктів, ці речовини викликали зміни на генному рівні, і вони вимерли. Можливо, населення стало жити краще, робити євроремонти з застосуванням великої кількості "хімії" і екологічно нечистих будматеріалів, і це вигнало комах. А можливо, в усьому винен високочастотний мобільний зв’язок, що діє не тільки на людину, але й на комах, які більш чуттєві до таких випромінювань.

Таргани жили ще в часи динозаврів. Відомо більше, ніж 3600 видів, близько 20 з яких "одомашнилися". За рік пара тарганів дає до мільйону особин приплоду. За тиждень вона здатна заселити рудими дитинчатами 9-поверховий будинок.

Таргани всеїдні і поглинають абсолютно все: одяг, гроші, книги, взуттєвий крем, меблі, мило, чорнило…У їхніх кишечниках водяться найпростіші організми, які допомагають перетравлювати неїстівні продукти. Дорослий рудий тарган здатен безболісно голодувати 40 днів. Таргани не відчувають радіації.

http://www.likar.info/news/13435.html

Опубліковано

а тіпа люди неїстівну ковбасу не перетравлюють...

я теж не відчуваю радіацію....:-)

доречі на рахунок мобільного радіо опромінювання - смс приходять постійно - всмислі так мені здається

Опубліковано

Я навіть незнаю що сказати! ВЗАГАЛІ...

Чув що є в Україні сорт "картошкі" від якої колорадський жук помирає! Що ж це робиться, люди?

Опубліковано
Я навіть незнаю що сказати! ВЗАГАЛІ...

Чув що є в Україні сорт "картошкі" від якої колорадський жук помирає! Що ж це робиться, люди?

Ми живемо в епоху генної інженерії. Нічого дивного, що вживаємо в їжу генетично модифіковані продукти. Я теж чув, що у код картоплі добавили ген риб, і вона стала неїстівною для колорадського жука. В найближчі покоління це не матиме жодного ефекту на наших нащадках і тим паче на нас. Але з часом, хто знає, можливо у людей виростуть хвости, щоб їм було зручніше ганяти мух, або виростуть вуха як в слона, щоб можна було прикривати обличчя, коли соромно. Розвивати фантазію можна довго.

У розвинутих країнах на упаковках є написи про те - є цей продукт генетично модифікованим чи ні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...