Перейти до змісту

Гигантские НЛО у Солнца

Рекомендовані повідомлення

Наткнувся на фільм, ще його не дививсь але зацікавило: інформації багато тому заганяю у ссилку.

Фільм якщо захочете викладу, але в іншому розділі і пізніше...

Інфа

Як на мене, то якщо це правда (а дуже схоже на правду), то якщо усі бачили "StarGate Universe" хлопці просто підлетіли заправитись і заодно провести експерименти.

П. С. або просто позагаряти...

Ну у кого які думки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Они пришли нас спасти от 21.12.2012 типа Пятый Элемент :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А відстань до Сонця не напрягає нє??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

интересная тема, если бы зачерпнуть парочку тонн солнечного вещества и доставить на Землю, в какую-то спец. лабораторию или в спец. реактор, оно бы послужило источником энергии на несколько лет,

ведь эксперименты с зажиганием искусственного солнца уже давно проводятся на земле

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме прикольно це те, що вони не горять!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

горение это процесс химической реакции, в данном случае могло быть плавление или сублимация

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме прикольно це те, що вони не горять!!!

погрітися прилетіли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а терь представь,какого размера была б ЗЕМЛЯ на этих фото.

Если на то пошло,то это не НЛО ,это две планеты..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звечора дофіга інфи прочитав: про Місяць і про американців, сонячну систему, всілякі там *ходи, супутники. Висновок: сонячна система освоєна і проводиться видобуток копалин, але не нами :angry2: (і подалі, землянами). Це чітко дали зрозуміти в далеких 60-70 роках. Хто хоче сперечатись прошу дати відповідь на питання: "Чому однією з перших посилань які лишили на місяці америкоси було такого змісту - Ми прийшли з миром. Для кого вони лишали це ?" Поки технологічно не в змозі вийти та дати піндюлей "саседам", коли настане час, якщо настане, дамо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми прийшли з миром

это желания увидеть за посадкой на месяц что-то более значимое, что-то типа: "Вот мы сели на Луну, лови нас космос - мы пришли с миром!". А когда на Луну взяли молоток и перо, неужели не самом деле решили проверять Ньютона или кто там с башни разновесные шарики бросал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ржач і прапор на вітру палить кантору, але дослід схожий на справжній...мда або для фанатов :зрівноважені по масі молоток і пірїна :smile3:, її спецом везли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ржач і прапор на вітру палить кантору, але дослід схожий на справжній...мда або для фанатов :зрівноважені по масі молоток і пірїна :smile3:, її спецом везли.

а че флаг на ветру? ты что там такое смотрел, дай силку на видео...

как на меня то туда вообще незачем было летать, просто чтобы для галочки, думаю 80% сыграла именно космическая гонка, а то и 95%,

остальные 4% под доставку грунта и 1% под технологии...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот не согласен, не надо американцев обижать, это наверное ихними молитвами 3-и разы подряд никак Н-1 не смогла стартовать, а вот если бы запустили, хотя бы со 2-го раза, возможно лунную гонку выиграли русские (и МКС сейчас бы не было, хотя от нее сейчас толку мало - улетела до средины месяца апреля) - то есть такой сценарий(русский на Луне) похуже...

так что столько людей работало, столько денег - а тут кто-то "Не верю :lopata: !"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як на рахунок відео?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як на рахунок відео?

проволка вставлена во флаг, они и хотели добиться такого эффекта будто он как на ветру балтыхаеться...

да и видео какое-то плохое, ускоренное примерно в 3 раза, а как вручную замедляешь то видно что идет задержка по кадрам, бяка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як на рахунок відео?

А що з ним не так ? Все на своїх місцях, камера, прожектори, актори, режисер, вітер :smile3:

Американці на Місяці були, але відео нема, тому зйомки на Землі.

Чому нема відео звідти ? Хтось його бачив ? Є свідчення техніків, фізиків, теоретиків :rolleyes: (наприклад - розплавилась плівка від t)

Проте визнати його існування, чи підроблене рівносильно признанню однієї над держави - "Брехала як собака на місяць :smile3: "

Якщо воно існує покажіть його хай би якої якості воно було, я дуже хочу його побачити.

Обман продовжується для нашого блага, фото ретушують.

сонячна система давно освоєна, земляни неоснащенні, тому вивчайте космос далі, але далеко не літайте :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проволка вставлена во флаг, они и хотели добиться такого эффекта будто он как на ветру балтыхаеться...

Ти це дійсно віриш :blink: ?

Математические задачи - это единственное место в мире,

где некто может купить 60 арбузов и никто его не спросит "а накуя?! "

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому нема відео звідти ?

а як же те відео що знаходиться в цій темі? чи ти про яке відео? чи може про плівки?

Математические задачи - это единственное место в мире,

где некто может купить 60 арбузов и никто его не спросит "а накуя?! "

щось пробую тебе зрозуміти і не дуже добре получається, вже думаю, перейду на рідну мову, мо так сам буду більш понятніший, в мене то є така особиста якість: старатись зрозуміти опонента - працюю просто в тех підтримці, певне тому що крепкі нерви, нервуюсь вообщем тільки тоді коли треба =), тому мене і на цілий день може хватити на такі месаги...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VeryFate, прсто почитай в свободное время. Без иронии, без скептицизма. Просто почитай и подумай, а так ли уж каверзны вопросы и так ли уж ответы похожи на запудривающие мозги отмазки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...