Перейти до змісту

Китайські магнітоли

samvexler

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт!

Значить постала проблема купівлі магнітоли в машину...хоча спочатку GPS, але захотілось більше функцій і недорого....знайомі юзають вже GPS, відеорегістратори і т.п. від Китаю....все робить відмінно, видно вже китайці навчились того діла і якість на хорошому рівні

Що скажете? які є відгуки? Можливо вже хтось купив і користується?

Наприклад це

http://cgi.ebay.com/G1303-Eonon-7-Digital-LCD-TV-Car-GPS-VCD-DVD-Player-s5-/280634570120?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41571fb588

Опубліковано

як на мене то чим менше рухомих частин в такому китайському девайсі (отой от екран що виїжджає) тим краще. А так нормальні мафони вони роблять, в мене 2ДІН з купою функцій звідти, так навіть у -28 того року тач екран працював як і нема морозу ну і програмно глюків не було.

Доречі в отой от FREE Shipping вже доставка накручена на ціні мафона, ну і краще шоб той мафон коштував в районі 200 уё... не треба буде розмитнювати.

Опубліковано

А якщо мені з ebay привезуть...приміром 350 коштуєі є free shiping (входить в ціну), тоді ще мито платити?

чи які там йдуть умови доставки?

Опубліковано

більше $200 або 200 євро краще не замовляти.

тут вагомим є не справжня ціна, яку заплатиш продавцю, а оціночна вартість митниці.

ризиковано. можна влетіти на ~40-50% податку від суми оцінки.

Опубліковано

більше $300 або 200 євро краще не замовляти.

тут вагомим є не справжня ціна, яку заплатиш продавцю, а оціночна вартість митниці.

ризиковано. можна влетіти на ~40-50% податку від суми оцінки.

Опубліковано

QWESTiON з якого це дива так?

Уявімо ситуацію, йде дві посилки, в одній простий 2DIN майфун за 180уо, в іншій - блатний, з аналоговим та цифровим тюнером, GPS і тд за 300 уо.

Обидва девайси - нонейм, на обох продавці занизили вартість вказану на CN22 і нашкрябали щось типу "Car Monitor - 105{:content:}quot;. (Китайці на це  зговорчиві, рідну маму продадуть - аби купив їх товар))

Внимание вапрос:

Як на митниці будуть виясняти чи то попсовий комбайн чи ні? В них є стенд ака машина з пустою  2DIN шахтою на якій детально та прискіпливо будуть вивчати всі функції девайсів?

Приходили брендові речі з Штатів які коштували більше 200 баксів,  там продавці слабо ведуться  на заниження вартості (себе ж страхують), ніяких попадань на розтаможку не було.

VaLeRa вірно підмітив, чим менше всіляких сервомоторів  - тим довше поживе. Окрім цього, 1DIN комбайни - взагалі ужас. Комплектуючі тісно всередині розташовані, гріється все це - як сковородки, відповідно охолодження, навіть пасивного, практично немає. Особливо влітку почнуть лізти боки від перегріву, "якісної пайки" і тд..

З 2DIN ситуація краща, більше вільного місця всередині, є можливість примудрувати кулер(и) для кращого обдуву, ну і виглядає солідніше така шарманка :)

Опубліковано

Deemon, дізнавались, яким чином здійснюється розтаможка?

оцінює поштова митниця. вартість, зазначена відправником, для них не аргумент.

тут як повезе. квитанція до сплати мита прийде на додачу до посилки та й все.

раз на раз не прийдеться.

Опубліковано

QWESTiON були вльоти на розтаможу саме таких 2 Din магнітол?

Я знаю, народ замовляє їх, отримують, ще жодного випадку не чув щоб влітали на додаткові гроші.

Про порядок розтаможки я в курсі ;).

вартість, зазначена відправником, для них не аргумент

Ок, як тоді по твоєму поштою приходять скажімо Айфони 4? Ціна котрих в США від ~550 usd. 

Можна подумати всі замовники - чесні та чемні, сумлінно платять мито до казни України ^_^

Опубліковано

я говорю про законну частину питання.

тому знаючи ліміт, намагаюсь не замовляти лоти вартістю більше 200 євро та й все.

Опубліковано

Досить цікавий апаратик нещодавно анонсували, має непогане "доросле" залізо і Ubuntu 10.10 на борту:

Navisurfer-II-480x337.jpg

Navisurfer II оснащен 7-дюймовым сенсорным TFT дисплеем с разрешением 800x480 пикселей, 3G HSPA модемом, GPS-приемником, процессором Intel Celeron M с тактовой частотой 1300МГц, 2Гб памяти DDR2, жестким диском емкостью 250Гб, тремя портами USB 2.0, двумя портами PS2, двумя AV-входами и входом для камеры заднего вида.

Габариты компьютера составляют 178 x 179 x 100мм, вес 1.9 Кг. Стоимость NAVISURFER II UBU-3G составляет 299.13€, а приобрести или узнать подробности о компьютере можно в онлайн-магазине VIC Online Store.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...