Перейти до змісту

Шановні велосипедисти не їздіть в сніг по дорозі

vasyapypkin

Рекомендовані повідомлення

Зараз їжджу на роботу велосипедом. Виїжджати на проїжджу частину навіть на м'якій і широкій гумі не ризикую, рухатись в тій каші на велосипеді не можливо, дороги ж в нас знаєте як чистять, зокрема обочини. Реально можна їхати тільки в колії яку прокатали автомобілі, автомобілю щоб об'їхати велосипед доведеться виїжджати на зустрічну смугу, причому перетинаючи смугу накатоного снігу, що загрожує заносом. Для себе вирішив що краще тротуарами, там сніг чистять і втоптують :rolleyes: Пішоходи звичайно не завжди раді, але стараюсь бути ввічливим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я катаю тротуаром. Комфортно, щеплення чудове, людей нормально об"їжджаю. Харять тільки автомобілісти, котрі заїжджаючи/виїжджаючи в/з прилеглих територій, тобто дворів, і не думають нікому давати дорогу, ні пішоходам, ні велосипедистам. Хоча відповідно до ПДР ЗОБОВ"ЯЗАНІ!!!

Так що, шановні автомобісти, поважайте пішоходів/велосипедистів і тоді вони почнуть поважати вас.

тема баян взагалі-то <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема баян взагалі-то <_<

Да закрыть надо было сразу после первого сообщения, а ТС забанить на пару дней. Тема изначально флудерастичекая. Аналогично с соседней про собак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не справитися з керуванням може як велосипедист, так і водій автомобіля. У випадку ДТП більше постраждає велосипедист, а винним буде автомобілість, бо він "не передбачив", "не вибрав", "не дотримався"... Гадаю саме тому ТС підняв цю тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не справитися з керуванням може як велосипедист, так і водій автомобіля. У випадку ДТП більше постраждає велосипедист, а винним буде автомобілість, бо він "не передбачив", "не вибрав", "не дотримався"... Гадаю саме тому ТС підняв цю тему.

Висновок - треба передбачати, вибирати і дотримуватись!!! І постраждалих не буде, і винних також

Амінь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пішоходи звичайно не завжди раді, але стараюсь бути ввічливим.

Это типа: "Не указывайте, где мне ездить - и я не скажу, куда вам нужно идти"? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пішоходи звичайно не завжди раді, але стараюсь бути ввічливим.

Это типа: "Не указывайте, где мне ездить - и я не скажу, куда вам нужно идти"? ;)

:D В деякій мірі так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vasyapypkin! Бордовчане не ездят по дорогам в снег! Пиши свой пост на столбах. Видел ты, скорее всего, спортсменов, а они спецы, их не надо учить, как ездить, работа у них такая.

Пошарь по форуму, убедись, что ты актуален со своей проблемой, и тогда поднимай тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Видел ты, скорее всего, спортсменов, а они спецы, их не надо учить, как ездить, работа у них такая.

Позавчора один такий "спорЦмен" на "Україні" мені напереріз кидався... :/ Я йому пальцем біля віска кручу, а він мене махає "проїжджай, проїджай".... :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Позавчора один такий "спорЦмен" на "Україні" мені напереріз кидався... :/ Я йому пальцем біля віска кручу, а він мене махає "проїжджай, проїджай".... :sq_ye:

"Украинцев" мы и сами боимся :blink: ...

Но они группами по четыре не ездят. Обычно - одиночки, очень редко попадаются по две особи этого вида. В любую погоду и время суток. Без мигалок, без катафот, во всем темном, с мешками, а иногда и с вилами поперек рамы...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

odna, до речі, прошу Вас та Ваших колег не кататись колоною більше 2-х в ряд і більше 5-ти в довжину - виникають труднощі з обгоном. Радує лише те, що так багато людей в шоломах, а-ля Ваш, на дорозі дуууже рідко зустрінеш в одному місці в один час. :):0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС сітуацію с велосіпедами і кількістю велосіпедістів в азіатських країнах відел ?

Пару розмахів пера баранов з ради і всі на велікі пересядуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

odna, до речі, прошу Вас та Ваших колег не кататись колоною більше 2-х в ряд і більше 5-ти в довжину - виникають труднощі з обгоном. Радує лише те, що так багато людей в шоломах, а-ля Ваш, на дорозі дуууже рідко зустрінеш в одному місці в один час. :):0011:

Снова просьба не по адресу)

Из велобордовцев, если и есть желторотые, то они быстро оперяются под дружелюбные вопли матерых друзей.

Знаем мы, как ездить. А если че не так делаем, то сознательно, как и автомобилисты, и прочие люди - из вредности, лени, хитрожепости и тд, тп, пр пр пр

Закроооойте!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закроооойте!!!!

+2001000

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закроооойте!!!!

19 человек читают эту тему...

я так понял, что дама с ником odna является человеком, которая знает как ездить, где ездить, и на чём ездить... поэтому я доверяю ей, и не боюсь, что она на меня нечаяно наедет.

я пешеход.

имхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маніфест-попередження автомобілістам:

Завтра з 11.00 до 12.00 я буду їхати на свому байку по провулку Дорожній, Ківерцівська, потім на Прилуцьк і до Панського лісу, будьте обережні, особливо на вулиці Ківерцівській - я можу на Вас наїхати!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маніфест-попередження автомобілістам:

Мене до Ківерець підкинеш ? :D

я можу на Вас наїхати!!!

ты чем ехать то будешь?

вот этим ?

5585d1150537204-novosti-fakty-i-interesnosti-belaz.jpg

(извините за офтоп)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так понял, что дама с ником odna является человеком, которая знает как ездить, где ездить, и на чём ездить...

И не я odna такая. За большинство на этом велофоруме я поручусь. О чем я вам и твержу тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, тему треба було назвати "Як же мене дратують велосипедисти на дорогах, зокрема в таку погоду". До чого це лицемірство?

Не треба переживати за когось міфічного, то його вибір. Переживай краще за себе, раптом якийсь пяний довбодятел на лексусі на скаженій швидкості вилетить на зустрічну або 18 сталевих коліс занесе на льоду і хвостом скине з мосту.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра з 11.00 до 12.00 я буду їхати на свому байку по провулку Дорожній, Ківерцівська, потім на Прилуцьк і до Панського лісу, будьте обережні, особливо на вулиці Ківерцівській - я можу на Вас наїхати!!!

Є безпечніша дорога, паралельно Ківерцівській ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіть якщо прикинути варіант, що велосипедист на слизькій дорозі завалиться під машину, яка їде не більше 40, бо СЛИЗЬКО!!!! то нічого ні з ним, ні з машиною не станеться. Вистачить однієї виставленої в бік машини руки лежачого велосипедиста і він "радісно" посунеться на спині по СЛИЗЬКІЙ дорозі. Інще діло коли дехто їде не 40 км/год

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закрою, от греха подальше.

А вы , люди, перестаньте бузить, ненавижу это.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...