Перейти до змісту

Глюк чи чіт ?

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не можу зрозуміти що за фігня в мене творится (( тільки що зайшов на наш сервак і бачу що рухаюсь крепко швидко, создав одиночну карту з ботами ,то час біжить в декілька раз швидше і боти ганяють як скаженні та й я з ними ((( Що то таке і що робити ?

ЗІ Сам ніяких чітів не ставив

Опубліковано

Мож у тя комп сильно мощный как для КС :blink:.

Есть еще такой наказание за тимкиллерство, размытость при игре.

Прям как в андеграунд играешь.

Опубліковано

комп то якраз новий зібрав але не в тому діло ))))

головне що перед тим на серваку (лівому) нормально грав,мож що з того сервака залізло ? (((

і ще пінг дико пригає (( може бути причина якась у касперському 6 ?

Опубліковано
Была такая програмуля...SpeedHack.

В каунтере действует так как ты сказал.

та я в курсі що з читів щось таке є,бо бачив в дії,весь прикол в тому що я ї не ставив, просто міняв компа,все переливав з старого вінта на новий,потім законектився на якийсь новий сервак,пограв там трохи,вийшов,через деякий час зайшов на луцький сервак і бачу що рухаюсь ривками і швидко,ну думаю що трабли з пінгом (доречі пінг став пригати не тільки на луцькому серваку а й на остальних) вирішив створити одиночну карту з ботами,так час біжить в декілька разів швидше і боти бігають як скажені,за 20 секунд закінчуєтся раунд ((( я ще думаю може десь в конфізі є настройка яка відповідає за загальну швидкість гри,от тільки б знати яка і яке вичайне значення цієї настройки,просто переставити контру не вихід,бо якщо така проблема виникла один раз то може виникнути й потім ((((

Опубліковано

всетаки переставив контру (( правда ситуація не змінилась,змінилась тільки тоді коли поставив патч 29 версії,якщо треба то заллю на фтп

Опубліковано

навіть коли контру переставив всерівно пінг -1 та 0 проскакує ))) так що я походу вже вмер і з того світу граю )) добре що тут компи є ))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...