Перейти до змісту

Альбом ручної роботи

Maljava

Рекомендовані повідомлення

Продам альбом ручної роботи на 9 розворотів (на 17 фотографій + в кінці карманчик для фото). Розмір альбому 15х15. Розмір фотографій 9х13. Ціна 200 грн. Ось декілька фотографій. Кому цікаво, більше фотографій тут.

post-8810-0-72619600-1298366089_thumb.jp

post-8810-0-64787700-1298366131_thumb.jp

post-8810-0-34889500-1298366160_thumb.jp

post-8810-0-69605400-1298366193_thumb.jp

post-8810-0-49057100-1298366218_thumb.jp

post-8810-0-64775100-1298366267_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дуууууже гарно!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробіть своїй коханій чудовий подарунок на 8 березня:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже нікому не подобається?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Можу зробити на замовлення будь-який інший...звертайтесь:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ап... :)

тупо ! :glare: моїй би це явно не сподобалось ! весь у сердечках, і з написами "я тебе люблю" тупий пафос, як буть то би усі дівчата і жінкі весь час думають тільки про одне кохання і більше не про що ! :blush: Рівень для дітей сьомого класу !

PS: Особистий щоденник це суто секретна і непомітна жіноча книжечка, зазвичай сірого і невиразного кольору, і зазвичай жінки у своїх щоденниках пишуть особисті проблеми і негаразди які аж ніяк не стосуються опису свого бурхливого кохання, зазвичай це опис стосунків , ставлення щодо себе, різьні моменти радості і незгод ! А це гламурне чудо рукоделія призначене лише ще дітям усередині яких бурхливо шумлять гормони, і цей щоденний взагалі схожий на тупенький американський стиль !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особистий щоденник
альбом ручної роботи

це, по-перше..

по-друге, тупо, не тупо..не подобається - не купуйте, а своє "глибоке"

імхо щодо чужої праці тримайте в собі. На колір і смак, як то кажуть..

і да, belian , знайомий стиль спілкування..Аловін повернувся? сподіваюся, що забанять перманентно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

belian, це зовсім і не щоденник. А альбом для фотографій... Ну, але не всім дано зрозуміти...що зробиш, що деякі люди обмеженні своїм сірим життям...

А тупо...це ваші безпідставні коментарі...самі нічого зробити не можете от і пишете що-небудь щоб хоть якось на вас звернули увагу...

weerds, а у вас взагалі бачу відсутність своїх думок... знайшли кого підтримати....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особистий щоденник
альбом ручної роботи

це, по-перше..

по-друге, тупо, не тупо..не подобається - не купуйте, а своє "глибоке"

імхо щодо чужої праці тримайте в собі. На колір і смак, як то кажуть..

і да, belian , знайомий стиль спілкування..Аловін повернувся? сподіваюся, що забанять перманентно

:blush::blink::rolleyes:

слухай сонечко :wub::0074: чого ти то на мене наїжджаєш зразу , :0073:

нажаль твоїх френдів я незнаю і хто такий аловін я незнаю, можливо в тебе зним щось недуже склалося чи чи може чимось не догодив тобі :0016::lol: , то цього мені явно не узнать ! А ти запальна !! ! :0073: Може номер свій дасиж ??? :0073:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...