Перейти до змісту

Beeline(зникає трафік)

artshocker

Рекомендовані повідомлення

да йопь люди...в мене 6 місяців також все було гуд а після нового року пів місяця пройшло і трафіка ніц нема хоча я відвідую ті самі сайти скачую той самий обсяг інформації от провірив повністю компьютер на віруси ні одного не знайшло фаервол також не показав лівої активності а трафік досі сам хавається

Установи cfosspeed и посмотри какой процесс сколько трафа ест.

где он ето показывает?)

ну так и кто то проверил прогой трафик или дальше будем на меня ложить?)хД

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З липня місяця 2010 року в мене ліміт 50 Гб (тариф 5 Мбіт). Ні разу не висидів цього трафіку. І є десяток моїх друзів в кого аналогічний тариф - ніхто не жалівся. Почитай форум beezone. Я думаю, що лише в одного ТС параноя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да йопь люди...в мене 6 місяців також все було гуд а після нового року пів місяця пройшло і трафіка ніц нема

...якщо чесно - сам в перший раз стикнувся з такою ситуацією! І в мене ліміт в 50гб. Після Нового року швидкість впала - звоню до них, кажу...а мені - ви перевищили свій ліміт! :blink: Хоча точно знаю - стільки не накачав!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перевірив трафік інспектором. Закрив доступ всім процесам, які лізуть в інтернет. Порядок, все по нулям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З липня місяця 2010 року в мене ліміт 50 Гб (тариф 5 Мбіт). Ні разу не висидів цього трафіку. І є десяток моїх друзів в кого аналогічний тариф - ніхто не жалівся. Почитай форум beezone. Я думаю, що лише в одного ТС параноя.

Ооо з твоєю швидкістю пересидиш)

Перевірив трафік інспектором. Закрив доступ всім процесам, які лізуть в інтернет. Порядок, все по нулям.

в тебе який тариф?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ооо з твоєю швидкістю пересидиш)

27 годин - і 50 Гб немає. І це що ти не принімаєш жоден варіант допомоги від форуму - це не значить що Білайн тебе дурить. Скоріш за все - ти сам втикнув десь. Якби провайдер занімався такою політикою, був би серйозний резонанс. А один клієнт - капля в морі - провайдеру не вигідно його дурити, аби той платив на 20 грн більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 годин - і 50 Гб немає. І це що ти не принімаєш жоден варіант допомоги від форуму - це не значить що Білайн тебе дурить. Скоріш за все - ти сам втикнув десь. Якби провайдер занімався такою політикою, був би серйозний резонанс. А один клієнт - капля в морі - провайдеру не вигідно його дурити, аби той платив на 20 грн більше.

У него просто мания величия. Чел думает что компания киевстар выбрала его одного из многих тисяч и тырит у него траф!!! :0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у кого то мания патрепатса как впрочем и у всех на форуме

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Артшокер, ти торрент клієнт оновлював? Точніше яка версія торрент клієнта? по-друге чи він в процесах не вісить коли ти закриваєш його (був такий баг в деяких версіях)!

Була така штука стояв уторрент 1,8,4 вроді там обмеження швидкості було в КІЛОБІТАХ, поновився до 2,0,2 там обмеження швидкості в КІЛОБАЙТАХ. Тому в мене теж втікав трафік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повимикай оновленя різного роду крутих програм типу фотожопів, офісів, автокадів...

вимкни оновлення вінди

видали усі додатки/плагіни браузерів. в першу чергу ІЕ

але цього всього можна не робити, якшо стоїть/поставити толковий фаєрвол

в процеси заглядав як тобі радили?

в автозапуску перевіряв?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вимкни оновлення вінди

первый шаг к членству в ботнете

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Викинь комп нафіг. Не вмієш користуватись - не сідай за руль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ахахах да умні тут люди сидять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ахахах да умні тут люди сидять

Серега просто не выдержал)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

один вывод билайн - :D Г*ВНО :mdr: :mdr: ъ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... підкажіть, як зробити щоб скачка-викачка з торентів відбувалася лише з локальної мережі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підкажіть, як зробити щоб скачка-викачка з торентів відбувалася лише з локальної мережі

Почитай http://forum.berloga.net/viewtopic.php?t=2437

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...