Darkraven Опубліковано 27 Лютого, 2007 в 22:21 #1 Опубліковано 27 Лютого, 2007 в 22:21 Депресія (від латинського слова depressum - знижувати, придушувати, гнітити) - стан, що характеризується пригніченим чи сумним настроєм і зниженням психічної активності, що сполучаються з руховими розладами і різноманітними соматичними (тілесними) порушеннями (втрата апетиту, схуднення, запори, зміна ритму серцевої діяльності і т.п.). Визначають наступні маски депресії: Стриманість, крізь яку прориваються психовегетативні пароксизми, гіпертензійні кризи, інфаркт міокарда. Ворожість. Частіше буває в юнацькому віці. Підвищена трудова і соціальна активність. Тяга до подорожей. Іронія, сарказм, безшабашність, розгул. Булімія (підвищений апетит), полідипсія (підвищена спрага), посилення тяги до паління, алкоголю, медикаментам. Підвищена сексуальність, своєрідний запій. Так що ж воно таке?
Yurik Опубліковано 27 Лютого, 2007 в 22:36 #2 Опубліковано 27 Лютого, 2007 в 22:36 Це насамперед стан душі. Але коли людина тривалий час перебуває в такому стані то це вже може перейти в хворобу, від якої нелегко позбутися. Тому людині у якої починається дипресивний стан треба приділяти більше уваги і тоді цей стан минеться безслідно. Бо якщо вчасно не підтримати людину то вона може замкнутися в собі і це може призвести в окремих випадках до суїциду.
Dmitroid Опубліковано 28 Лютого, 2007 в 00:27 #3 Опубліковано 28 Лютого, 2007 в 00:27 Трохи не згідний на рахунок ""булемії як підвищений апетит" - це ж навпаки, коли людина, зазвичай із зайвою вагою, і зазвичай жінка, вибльовує все що ковтнула... щоб похудіти ще... і так до 0 кг А на рахунок депресії, то чув що одним з найефктивніших зараз способів позбавитись її - є електрошок , правда не знаю як там з відчуттями, але по статистиці майже всі з неї виходять. Ще один із способів який діє у більш як 70 % - позбавлення людини сну на 2 доби... так, наприклад, у Росії цим вже займаються певні організації... людей везуть у Санкт-Петрбург і водять без зупину 2-і доби по різним місцям архітектури... умова весь цей час не спати. Під кінець люди настільки виснажені, що про всі свої депресії просто не можуть вже думати... і виходять з них. Досить правдоподібний метод, як на мене .
RelleX Опубліковано 28 Лютого, 2007 в 20:05 #4 Опубліковано 28 Лютого, 2007 в 20:05 Депресія-це скоріше всього стан душі, стан за яким слідує і тіло. Маю на увазі що коли в тебе депресія, тебе все дратує, на це реагує і тіло. Моментами підсвідомість і знає що щось треба зробити, хоть навіть поїсти, але тіло впирається, бо переймає стан душі. І взагалі депресняк може наступити будь коли, навіть тоді коли душі добре, але одна якось дрібничка може спортити все на декілька днів, а то й на тиждень і більше(( Знаю це по собі. Стан один з ненайкращих.
Darkraven Опубліковано 28 Лютого, 2007 в 23:16 Автор #5 Опубліковано 28 Лютого, 2007 в 23:16 Думаю кожен схоче поділитись тим, що він мав!!! На майбутнє іншим!!!
lumax Опубліковано 1 Березня, 2007 в 05:49 #6 Опубліковано 1 Березня, 2007 в 05:49 А я научился наслаждаться своим депрессивным состоянием.... Сразу на творческую деятельность прет...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.