Перейти до змісту

Sony VAIO VPCEB15FM

NashLutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні купив.. з Америки ноутбук Sony VAIO VPCEB15FM, але щось проблема з драйверами.. скачую з офіційного сайта... ставлю а потім не знаю від якого драйвера вискакує помилка про те що "батарея не правильно працює, чи не від цього ноутбука, або не совместіма з системою" що можна зробити.. ноут новий, ставлю Віндус7... 64біт... може треба 32бітну версію ставити, але ноут 64бітний, чи може якийсь кривий драйвер мені попадає! Що порадите?

Дякую.

Опубліковано

Сьогодні купив.. з Америки ноутбук Sony VAIO VPCEB15FM, але щось проблема з драйверами.. скачую з офіційного сайта... ставлю а потім не знаю від якого драйвера вискакує помилка про те що "батарея не правильно працює, чи не від цього ноутбука, або не совместіма з системою" що можна зробити.. ноут новий, ставлю Віндус7... 64біт... може треба 32бітну версію ставити, але ноут 64бітний, чи може якийсь кривий драйвер мені попадає! Що порадите?

Дякую.

А мені казав купив Apple macbook pro :blink:

:sm128:

Опубліковано

А спробуй пошукати в "Диспетчере устройств" --> "Системные устройства" щось типу "Microsoft ACPI-совместимая батарея" та відключити її. Побачиш чи щось зміниться.

Опубліковано

я вже знайшов після якого драйвера... ця проблема.. і драйвер особо не потрібний.. що я замітив від нього то в загрузці показані кнопочки "кеп-лок, нум лок" і чи включені чи ні! =) я думаю він мені особо не потрібен...

Опубліковано

Дякую.

А мені казав купив Apple macbook pro :blink:

:sm128:

куив і продав =)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...