Перейти до змісту

Покупка Таврии (Славута)

kayot

Рекомендовані повідомлення

Славута - це останнє авто, яке було повністю розроблене вітчизняними фахівцями і ще випускалося, але з лютого Україна залишилась без вітчизняних автомобілів. Прикро, що можемо ракети у космос запускати, володіємо ядерними технологіями, а авто буде іноземного або спільного виробництва. Замість Славут будуть виробляти Форзу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

Ну Таврія насьогодні застаріла років так на 20-30. Якість деталей, пластмаса салону заставляє бажати кращого. Якщо зараз всі автовиробники щороку оновлюють модельний ряд, то в нас клепають десятками років одне і теж. Тим більше часто є "хвороби" в авто, могли б хоча б їх усувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

даааааааа....есть над чем задуматься?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене Таврія, на даний момент продаю! Якщо цікавить пиши.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене Таврія, на даний момент продаю! Якщо цікавить пиши.

состояние, проблемы и радости машины????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную приїхати і подивитись. Гарантую 100% чесність як для одноклубника. В машину багато вкладено грошей і часу, ще потрібно каплю доробити. І буде норм перша машина.

Машину брав рік назад. Масла за 2тис. проїханих мною не доливав. Машина стоїть з вересня 2010року. Два рази в місяць заводжу і прогріваю.

Зробив:

Хімчистка салона

Поміняв всі розхідники.

Нова помпа.

кап. ремонт генератора, стартера

Передня підвіска перебрана поміняв шарові, втулки, краба, ходова вся поміняна полуосі, трьохшипи кулакі.

Бензонасос новий.

Тормоза колодки нові один супорт замінений на новий.

Горловина бака нова.

Новий АКБ іста

Спереді нова резина Бріджстоун літо

ТО до 28,07,2010!!! Страховка до 04,2011.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна, стан?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна 1250$

Попередній власник фарбував півтора роки назад. Я в п'ятницю як заїзжав в гараж трохи царапнув праву сторону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фарбуваня, тім більше Таврії, на швидкість невпливає, більш вагомі аргументи є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі не зрозумів питання. Я просто описую машину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому запитав? Тому що півроку назад взяв в ідеадльному стані за 10 000грн., тому і уточнюю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вклав в ремонт більше 400 доларів. І шо? Все одно за собівартість не продам, так як ніхто не купить за такі гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене 10 000 її красна ціна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я написав 1250$ це (увага!!!)(барабанний дрож) 10 000 грн., велика різниця))) Як можна торгуватись не оглянувши машини?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ось так, тогруються люди і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я рахую так, кого дійсно цікавить хай приходить дивиться, а тоді предметно торгується. Мені буде приємно, що люди не забувають ходять провідують і є з ким поговорити.

Це все звісно жарти), но аргументований торг ще нікого не образив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я недавно бачив чудака на авто-базарі, який продавав Таврію в гіршому стані ніж в мене за 1600. Коли я з ним почав аргументовано торгуватись він чомусь образився і попросив щоб я від нього відстав, я був дуже вражений... Людина продає за 1600 машину биту, з проблемною підвіскою, пошарпаним салоном і тд. тому що йому так хочеться))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я недавно бачив чудака на авто-базарі, який продавав Таврію в гіршому стані ніж в мене за 1600. Коли я з ним почав аргументовано торгуватись він чомусь образився і попросив щоб я від нього відстав, я був дуже вражений... Людина продає за 1600 машину биту, з проблемною підвіскою, пошарпаним салоном і тд. тому що йому так хочеться))))

Ну вот и буде на той базар їздити, поки таврія не з"їздиться або не попаде на якогось лоха який на таке "поведеться"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную приїхати і подивитись. Гарантую 100% чесність як для одноклубника. В машину багато вкладено грошей і часу, ще потрібно каплю доробити. І буде норм перша машина.

Машину брав рік назад. Масла за 2тис. проїханих мною не доливав. Машина стоїть з вересня 2010року. Два рази в місяць заводжу і прогріваю.

Зробив:

Хімчистка салона

Поміняв всі розхідники.

Нова помпа.

кап. ремонт генератора, стартера

Передня підвіска перебрана поміняв шарові, втулки, краба, ходова вся поміняна полуосі, трьохшипи кулакі.

Бензонасос новий.

Тормоза колодки нові один супорт замінений на новий.

Горловина бака нова.

Новий АКБ іста

Спереді нова резина Бріджстоун літо

ТО до 28,07,2010!!! Страховка до 04,2011.

а фотки можешь показать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото постараюсь зробити ввечері, але машина з вересня не милась(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото постараюсь зробити ввечері, але машина з вересня не милась(

ок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в журналі "АвтоМир" від 14 лютого є статья скільки коштує обслуговування авто ціною до 50000 грн (нові авто) за п'ять років. Набігає до 70-100 тищ грн в залежності від марки авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...