Перейти до змісту

підскажіть прогу

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підскажіть прогу для виведення повного фото контакту при вхідному дзвінку, бажано безкоштовну, маю nokia e71

Опубліковано

Підскажіть прогу для виведення повного фото контакту при вхідному дзвінку, бажано безкоштовну, маю nokia e71

завтра скину.

Опубліковано

Ось двi програми безкоштовнi, обидвi працюють. З кожною програмою в архiвi детальний опис. Перша програма йде на 9.1-9.3 ось, друга більш універсальна 9.1-9.3-s^1-3 ось.

В архiвi з другою програмою лежить кейген для компютера який по iмей твого телефону генерує ключ для активації програми на твому смартфоні.

Р.S як на мене друга програма краща. Якщо треба буде ключик пиши, зробим.

call master v2.71.zip

best fulskrencal 4.02.zip

Опубліковано

в мене була best fulskrencal, але не міг знайти ключ, зараз все працює дуже дякую, усім хто намагався допомогти !

якщо є, скинь будь ласка прогу, яка використовує вспишку моб як ліхарик

Опубліковано

в мене була best fulskrencal, але не міг знайти ключ, зараз все працює дуже дякую, усім хто намагався допомогти !

якщо є, скинь будь ласка прогу, яка використовує вспишку моб як ліхарик

там кейгеном ключ на компi робиться в пару секунд.

Ось з вспишкою буде важко, на нокiа дуже захист хороший, програми такi лише на кiлькох моделях працюють коректно. Проте не радив би, є вірогідність(80%) спалити вспишку.

Подивлюсь може щось знайдем.

Опубліковано

в мене раніше була 6233 і там можна було вибрати папку з картинками і на екрані вони мінялись, нічьо такого не знаєш?

Опубліковано

Тобто, на фонi мiнялись картинки через певний промiжок часу?,такої нема,лише вручну.

Може я щось непоняв, поясни детальніше.

Опубліковано

Тобто, на фонi мiнялись картинки через певний промiжок часу

жаль що немає

скажи може якусь щоб анімацію робити

Опубліковано

пише шо не можна встановити, щось з сертифікатами

телефон нада взламати, або пiдписати власним сертефiкатом телефона цю програму.

Опубліковано

Напиши версiю прошивки i iмей телефона, комбiнацii *#06# i *#0000#.

В будь якому випадку тобi потрiбно сертефiкат, напишеш менi тi данi i за суткi зроблю тобi сертифiкат. Потiм розкажу що робити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...