Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникла така проблема.

Через рік після покупки миша стала некоректно працювати (видно образилась що день народження пару днів тому їй не відсвяткував ;) ) Це виражається в поганому зажимі, тобто коли затисну клавішу і держу воно або її перестає важати зажатою або думає що я часто клацаю просто. Сам клік працює нормально і на нього реагує кожен раз, тобто сама клавіша по ідеї повинна бути в порядку.

Мо хто порадить що можна зробить ? Гарантія зкінчилась тоді як минув рік ;) а влітать на нову миш за 75$ не охота :lol:

Гризун: Logitech G5

Опубліковано

нормальная вещь на слишком активно используемых игровых мышах :lol: я вылечил MS Intellimouse 2 от аналогичного симптома просто заменив микрокнопку. саму кнопку купил в радиомагазине на Варшавке за две гривны вроде. разобрав старую микрокнопку выяснил что проблема была в треснутой мембранке которая замыкала контакты

Опубліковано

Операція складна ? )

Ато я паяльник тримав в руках пару раз в житті, іто коли просили подержати а паяв хтось інший :lol:

Опубліковано

не сильно. надо выпаять одну кнопку и запаять другую на то же место. потом укоротить рабочую часть до нужной высоты (она обычно идет с запасом чтобы везде подходила). кнопку и место пайки желательно не перегревать. лучше всего, конечно, обратиться к знакомому радиогубителю :D

ps. кстати микрокнопку можно взять с любой старой мыши, коих у старательного игромана дома должно быть несколько штук

Опубліковано

Раджу влаштувати мишці день народження!!! Мож вона ісправді обідилась на тебе... :D

Кароч напої її трошки, потім протри від всякой грязі, вимий на новий рік... мож шото і вийде ! :D

Опубліковано

Розкрутив 1 Дженіус і 1 Мікрософтку А4 для огляду.

1 Кнопкі різні за конструкцією взагалі (лоджітек не розкручував але є думка що там взагалі свій варіант)

2 Після огляду зрозумів що все так щільно підігнано що нігтя не пропихнеш, навіть не уявляю як це можна гарно відпаять і так само окуратно припаять іншу :o

Щось аж моторошно стало робити це своїми силами.

Може хтось знає де найблищий сервісний центр Logitech ?

Опубліковано

плотно пригнано чтоб не болталось. отлично поддевается тонкой иголкой :D но самому ессно лучше не пробовать, а обратиться к знакомому "паяльщику" желательно с опытом не только в запайке кастрюль

Опубліковано
Виникла така проблема.

Через рік після покупки миша стала некоректно працювати (видно образилась що день народження пару днів тому їй не відсвяткував :) ) Це виражається в поганому зажимі, тобто коли затисну клавішу і держу воно або її перестає важати зажатою або думає що я часто клацаю просто. Сам клік працює нормально і на нього реагує кожен раз, тобто сама клавіша по ідеї повинна бути в порядку.

Мо хто порадить що можна зробить ? Гарантія зкінчилась тоді як минув рік :) а влітать на нову миш за 75$ не охота ^_^

Гризун: Logitech G5

Мої 2 ще бігають. :)

Садіст однако, на моїй памяті вже 2 класні мишки замучив. :sm142:

Опубліковано

3 :)

1 Мікрософтка і 2 Лоджітек (1ну зразу заніс по гарантії і взяв іншу) ^_^

Ну а десяток різних дженіусів і А4 в рощот не йдуть :sm142:

Опубліковано

Накрайняк поміняй значення кнопок, ліву на праву а праву наліву і привикай :sm142:, або з допомогою логітековської утиліти повісь лівий клік на додаткову кнопку.

Опубліковано

Сорі но це збочення. Коли роками завчено що лівий клік це постріл то це вже на інстинктивному рівні. :sm142:

Опубліковано

менеджер посмотрел в его честные глаза, увидел там крестовину прицела и не решился дать три года :sm142:

Опубліковано
менеджер посмотрел в его честные глаза, увидел там крестовину прицела и не решился дать три года :lol:

:lol:

але все рівно... як так можна поламати мишку так бистро ? ше й таку...

в мене абична за 60 грн... і вже 3 рокі ... ^_^

Опубліковано

У меня необычная многофункциональная мышь Атеч, легкая, удобная, асимитричная под правшу, дрова неплохие, большое колесо (толщиной в палец), ну вообщем сказочная мышь. Покупал очень и очень давно, и до сих пор доволен.

Опубліковано

Це мені ще по блату таку гарантію дали :lol:

Там де брав більше 3х місяців ні на яку мишу чи клаву не дають. А взагалі заводська гарантія 3 рокі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...