Перейти до змісту

Продам НЕОкуби

Deemon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам 3 набори НЕОкубів.

Колір срібний, 216 шт, 5мм кульки. В упаковці як на 1 фото.

Ціна 150 грн\набор

Магніти сильні, покриття добре, не облазять і без неприємного запаху :)

216pcs-black-neo-cube-buckyball-magnetic-balls-with-box-f3607.jpg

sphere-neo-cube-magnetic-balls-puzzle-694d5.JPG

Опубліковано

Магніти сильні...

Купила на подарунок, але як же не погратись самій :0001: .

Розкласти - розклала, але скласти в куб назад не можу :ohmy::D ...

Це, напевно, мені ТС так поробив за те, що не могла з трьох разів правильно йому гроші відрахувати :D .

Як не складу - то прийдеться ще один купувати :D :D :D :D

Опубліковано

Дали американцу, французу и русскому по десятку металлических шаров и посадили в герметичные кубы, эксперимент проводить.

Через сутки заглянули.

Америкос в кегельбан играет ими. Француз фигуры строит красивые всякие. Зашли к русскому, тот сидит, две половинки шара разломанного держит , на полу осколки еще одного, остальных нету - ученые в шоке: КАК??? ГДЕ????!!!!

- Да вот... тут... пару штук поломалось, а остальные я где-то про*%ал...

Опубліковано

Oksana04, спеціательно розсипав один, зібрав як на 2 фото, матриця 6х36 де всі кульки строго паралельно, потім пару згинів - і куб як куб :)

Yarchik та ChB контакти пішли в ПМ

Опубліковано

Oksana04, спеціательно розсипав один, зібрав як на 2 фото, матриця 6х36 де всі кульки строго паралельно, потім пару згинів - і куб як куб :)

"Терпенье и труд..." :D

Я також склала :P

Опубліковано

а на меншу кі-сть кульок є?

Умный человек с кувалдой фантазией всегда сможет разделить одну большую штуковину на две или больше маленьких.

Опубліковано

а на меншу кі-сть кульок є?

Умный человек с кувалдой фантазией всегда сможет разделить одну большую штуковину на две или больше маленьких.

це правда....але шоб розділити (в нашому випадку) один великий неокуб потрібно спочатку його купити...

на скільки я знаю то є менші неокуби...хотілося б дізнатись чи будуть вони в лютому? і якшо будуть, то скільки вони будуть коштувати?

Опубліковано

Менші за кількістю кульок навряд чи є, тому що тут підібрано таке число, яке дає максимально найбільшу кількість правильних фігур - зокрема, прямокутників з правильними сторонами.

Є менші за діаметром кульок, є з більшим діаметром, але не за кількістю.

Собі купив один комплект - і хотів би ще три взяти: кубик 6х6х6 - прикольно, але я хочу 12х12х12 :)

Опубліковано

Менші за кількістю кульок навряд чи є, тому що тут підібрано таке число, яке дає максимально найбільшу кількість правильних фігур - зокрема, прямокутників з правильними сторонами.

Є менші за діаметром кульок, є з більшим діаметром, але не за кількістю.

Собі купив один комплект - і хотів би ще три взяти: кубик 6х6х6 - прикольно, але я хочу 12х12х12 :)

є і менші... тиць

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...