Перейти до змісту

шукаю реферат або інформацію

SilentHor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю інформацію про готель "Україна" для написання роботи. Якщо хтось має, якийсь рефератик чи може підказати посилання в інтернеті - "пліз, хелп" (адресу офіційного сайту я знаю).Дякую :) :) :)

Опубліковано

К сожалению в моем ВУЗе, в отчете по практике, преподавателям не сильно интересно по чем у них "бл.ди" (по крайней мере большинству) ^_^

Опубліковано

це звісно малоймовірно, але про готель "Україна" тобі можуть розказати в готелі "Україна"... Але не факт...

Опубліковано

Був сьогодні в Україні. Представився студентом, який пише курсову роботу. Дівчина на ресепшині нічого не толкового розказала, точніше нічого. Спитав про куточок споживача - немає. Попросив дати хоть щось - отримав 2 буклети, візитку і прайс. Прийшлось далі капити їй на мозок і, нарешті, мені дали ПЕРЕГЛЯНУТИ папку "Готель Україна", звідки прийшлось "позичити" Свідоцво про держ.реєстрацію юрид.особи і про сертифікацію (ксерокопію, їх там штук по 10 у файлах було).

• 3 тижня потому...
Опубліковано

нашел бы какую уборщицу бабу Галю постарше, которая работает там уже лет 30, она бы тебе многое думаю поведала б. Еще может где в архивах что найдешь.

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...