Перейти до змісту

Ресонтую радіоелектронну апаратуру

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

РЕМОНТУЮ радіоелектронну апаратуру, деяку побутову та комп"ютерну техніку, а саме телевізори, dvd-програвачі, музичні центри, підсилювачі, різні акустичні системи, автомагнітоли...

З побутової техніки: кухонні комбайни, міксери, фени, електрочайники... майже все малогабаритне.

Також ремонтую комп"ютери та встановлюю програмне забезпечення

Телефон 0951476607

Опубліковано

Гарантія? Ціни?

Цікавить ремонт DVD-ресивера LG LH-С6230.

Причина - став погано читати диски, особливо на яких багато епізодів або просто видае "диск еррор", а після перезавантаження бере то самий диск.

Опубліковано

klyots хочеш гарантії після ремонту, тоді звертайся в сервісний центр, на рахунок цін непереживай багато не беру!!! як надумаєш ремонтувати то мене цікавить скільки років твому двд, а причину я знаю!

Опубліковано

Гартії хотілося в першу чергу просто від майстра, а не від установи типу СЦ.

Років йому більше 4. Точніше треба глянути в папери.

Ціна цікавить, щоб мати розуміння чи варто його ремонтувати чи краще придбати новий.

Опубліковано

klyots да в твоєму двд лазер вже зносився.(Для перевірки вкинь сд-диск якщо нормально читає сд , а двд погано, то лазеру який відповідає за читання двд капець приходить,тим більше що двд 4 роки і частенько на ньому двд фільми дивишся).Лікується заміною лазерного модуля.Але тра знати як його правильно замінити :) Як тимчасовий варіант-збільшити струм лазера,але то ненадовго і гарантії як тобі правильно зауважили ,на таке ніхто не дасть гарантії.Якщо двд дешевий-немає сенсу ремонтувати,краще новий купи.

Опубліковано

klyots да в твоєму двд лазер вже зносився.(Для перевірки вкинь сд-диск якщо нормально читає сд , а двд погано, то лазеру який відповідає за читання двд капець приходить,тим більше що двд 4 роки і частенько на ньому двд фільми дивишся).Лікується заміною лазерного модуля.Але тра знати як його правильно замінити :) Як тимчасовий варіант-збільшити струм лазера,але то ненадовго і гарантії як тобі правильно зауважили ,на таке ніхто не дасть гарантії.Якщо двд дешевий-немає сенсу ремонтувати,краще новий купи.

Дякую! Інформативно.

Опубліковано
Опубліковано

pashtik в вашому випадку розібратись неважко, можливо згорів вихідний підсилювач, можливо попередній, а можливо десь гніздо підєднання колонки відходить, якщо незначна поломка за ремонт - 20-30грн.,якщо заміна деталей (мікросхема наприклад) - 50грн. за роботу + запчастини мій тел. 0951476607 звертайтесь домовимось

Опубліковано

якщо незначна поломка за ремонт - 20-30грн.,якщо заміна деталей (мікросхема наприклад) - 50грн. за роботу + запчастини мій тел. 0951476607 звертайтесь домовимось

До речі,як на мене то ціни в топікстартера за ремонт(судячи по посту) більш ніж гуманні так що звертайтесь кому треба :)

Опубліковано

DVD Xenon. Пише "No disk".

Також старенький підсилювач Sansui. В одному каналі з"являється свист, аж згоріла пищалка. Можете подивитись?

Опубліковано

Радіотелефон "Panasonic" ( після замикання проводки в квартирі не працює) візьмете на ремонт?

Опубліковано

Доброго вечора. Підкажіть, будь-ласка, чи можливо і варто ремонтувати телевізор SONY Trinitron KV-2182MR/RM-656A 1988року випуску!!????

При показі рамка звужена вертикально і поряд зі звуком є піск на високій частоті.

Буду вдячна за відповідь.

Опубліковано

Це проблема з рядковою розгорткою, або з блоком живлення, треба дивитись. Взагалі то глянути можна, звичайно якщо вам буде не важко підвести його в район стадіону "Авангард", на дому не ремонтую томущо незручно, може нехватити якогось інструменту або запчастини та і біганина ця недоцільна!за ремонт дорого не беру, не майстерня всетаки. Звоніть домовимось

Опубліковано

маленького телека китайозу можеш глянути, від двд працює на ура... а сигналу з ефіру ну нікак.....((( .... маю два штуки... мо з двох один получиться?.... якшо глянеш відпиши в приват...

Опубліковано

А CD плеєр,що читає компакт диски можете відремонтувати? Почав дисками перебирати.Скоріше всього проблеми з лазером.Дякую.

Опубліковано

Радіотелефон "Panasonic" ( після замикання проводки в квартирі не працює) візьмете на ремонт?

В мене теж саме сталося з телефоном "Panasonic" ))) Вопрос автору темы: у меня домашний кинотеатр Thomson DPL-912 -светится сеть в двдшнику но ни болие.,есть подозрения что это проц слетел.Реально сделать его?
Опубліковано

xpatrikx звоніть мій тел 0951476607 - договоримось, телефон ремонтується бе проблем і ДВД гляну спробуємо відремонтувати

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...