Перейти до змісту

на флешку 16 гб не скидуються великі файли

Рекомендовані повідомлення

Купив флешку 16 гб, пробую скинути фідео одним файлом чи папкою на 8-12 гб і пише, що не вистачає місця... :angry2: А окремо невеликі файли по 2 гб, приміром - то без проблем. Порадьте, що робити :blink:

В мене був такий прикол.. хоча не знаю чому, але якщо на діску "С" мало місця (тобто тих 12 Гіг не поміщається) то на флешку також не хотіло також закидатись... коли почистив діска "С" все пішло!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йолки з палками ! ніколи не думав шо форматнути флешку то стільки проблем...

Тільки що, в порядку експерименту, форматнув свою флешку на 16GB (HP v135w) в NTFS. Без всяких "наворотів", звичайною Windows 7.

Форматував і дотого різні флешки і в NTFS і в FAT32 без проблем.

- вот і в мене аналогічно...:smile3:
Звичайні флешкі ніби не підтримують НТФС
- SySR -це які такі звичайні ? є не звичайні ?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

pashka05, ти щось алкогольне пив перед цим написанням цього поста? ;)

З.І. А якщо серйозно, то розпиши якось більш доступно, що в тебе не так з тією флешкою, а то ж нічого не зрозуміло.

Розписую детальніше. Не міг скопіювати файл на флешку бвльше 5 гіг. Форматувати ніяк не вдавалося, через утиліту, вказану вище, також. Через командну строку конвертував флешку із FAT32 на NTFS. Тоді вже великі об"єми зміг копіювати. Потім спробував форматнуим вже флешку в новій файловій системі, тобто в нтфс, але видавало помилку. Спробував форматнути через фат32 - без проблем форматує. Але флешка потім знову стає в фат32. Тому щоб скопіювати на неї великі файли треба чомусь знову конвертувати флешку із фат на нтфс і по-ідеї так вже буде завжди. такі-то от діла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ні...просто конвертуй і цим задовільнись ..той самий ефект. Нема ніякого смисла після конвертації з ФАТ32 в НТФС форматувати її.

Флешка сама міняє файлову систему?...Во :0123:(хм. дійсно є незвичайні :ok2:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, тобто файлова система на флешці після форматування у фат32 стає фат32, я правильно розумію? Дивно, к чєму би ета?

Ладно, а якщо серйозно постав собі ту утиліту від HP (там десь посилання хтось кидав), відформатуй у нтфс ОДИН!!!!! раз і все, більше не чіпай, поки працює.

Ти розумієш, що ти після конвертації спробував зробити те ж саме, що робив до цього і відповідно воно тобі так само не дало відформатувати флешку у нтфс?)

Ага, тобто файлова система на флешці після форматування у фат32 стає фат32, я правильно розумію? Дивно, к чєму би ета?

Ладно, а якщо серйозно постав собі ту утиліту від HP (там десь посилання хтось кидав), відформатуй у нтфс ОДИН!!!!! раз і все, більше не чіпай, поки працює.

Ти розумієш, що ти після конвертації спробував зробити те ж саме, що робив до цього і відповідно воно тобі так само не дало відформатувати флешку у нтфс?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, власне, з цим питанням розібратись допомогли, все стало зрозуміло. :ok: Тому тема вже стала неактуальна. Може пора б її закрити??? :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...