Перейти до змісту

Кадети

qazlom

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 116
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я тоже хочу скачати, але не можу зайти на ФТП, вилазить вікно з логіном і парольом. :smile-zachot:

Підкажіти що зрабити :) ПЛІЗЗЗ...

Опубліковано
Я тоже хочу скачати, але не можу зайти на ФТП, вилазить вікно з логіном і парольом. <_<

Підкажіти що зрабити :blink: ПЛІЗЗЗ...

Це питання вже багато разів обговорювалося. Якщо ти не юзвер фотакома то на фтп не зайдеш. А якщо юзер, то логін і пароль lm

Опубліковано

Цікаво коли почнеться третій сезон Кадетів, чи відразу по закінченню цього чи через певний час, але він всетаки має бути. Хоча 100% гарантії я не даю, але читав що буде

Опубліковано
взяли і послали ту авцу(сорі), тай жить веселей ! :):):):)

Ну кому як жити веселіше, якщо тобі без дівчини, то це трохи починає лякати :)

Опубліковано

Ти шо тут загнав ? ;):(:D ))) :D Я просто веду до того, що вона то до одного то до другого бігала - це нормально ??? Хоч це і фільм, але всеодно я вважаю вона просто дура :D Ну нах тоді прийшла до Соболя ??? - ТУФТА КАРОЧЕ))) Фот у цього Сухомліна норм чуваха, нетака як ця! ;) А посуті фільм - нормальний !!! :(

Опубліковано
ну все, я зрозумів, як я можу тобі зробити +1, бо я не дуже сильний в англійській?

Поменяй здесь (смотреть картинку :D ) язык на украинский, и плюсик поставь n_a_p, он фильмы заливал, за что ему респект и уважуха...

post-345-1179605482.jpg

Опубліковано
;) Панове а де ж перші 15 серій Кадетства2??? Добавте будь-ласка :)

Шановна адміністрація видалила. Якщо вони не проти то я заново заллю

Опубліковано

Поставив заливати. Десь через годинку-другу будуть на фтп.

Якщо мене адміністрація за це розстріляє ;) , то Vitaliy L це все було по твому проханню :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...