Перейти до змісту

волга

MishaLutsk

Рекомендовані повідомлення

потрібно пошпаклювати і пофарбувати 21 волгу. Де це можна зробити якісно і за розумну ціну?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поняття дешево і якісно - це аноніми. виберіть, що вам треба більше

Але: якщо ви хочете кращу якість - тяніть до літа. Фарба краще лягає.

Зараз займіться варочними роботами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А інформативніше тему лінь було назвати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ябзабанил.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлячись наскільки якісно ти хочеш зробити, 21 бажано шпаклювати по мінімуму якщо як раритет. В самого 21.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ябзабанил.

Підтримуюобомаруками

Любиш свою машину? Створи нормальну тему, наприклад, "Реставрую ГАЗ-21 "Волга"", розкажи про машину, в якому стані вона перебуває, що вже зроблено, що планується зробити, розмісти кілька фотографій, А тоді вже запитуй, де краще її пофарбувати.

Ось krava тобі правильно відписав. Фарбувати можна по-різному і за різні гроші. По твоєму тут телепати позбиралися, ой, екстрасенси, які по слову "волга" з маленької букви мають здогадуватися в що ти її хочеш перетворити.

Знайомому недавно за покраску ГАЗ-24 назвали ціну 800$. Сюди входить робота і матеріали. Приганяєш поварену машину, а решта вони роблять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поняв завтра буду створювати нову тему з фотками і описом. Тема закрита

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нініні, тільки не знову нову, вже в цій роби ... )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажу від себе.

Двадцять перша мені особисто дуже подобається. Це - танк в овечій шкурі. Люблю цю машинку. Сам би взявся за реставрацію, як би мав би таку цяцю.

Більше того десь років з 4-5 тому я навіть мав би стати власником такої лялі: дав задаток в 100 чи 200 грн за один екземпляр в нас на авторинку - біла з оленем на капоті... І з "батьком" (власником) ми майже вже домовились, що якщо я її в нього куплю, то він мені і гаражика до неї дасть на перші пари в оренду. Але в той час здоровий глузд мене переміг. Це треба повністю в неї втюритись та жити з нею як мінімум рік, а то і більше...

Робив би я її як цю:

06884b34f1e6.jpg

a7484e3c0286.jpg

480ddc13d72e.jpg

f780ebb61fed.jpg

66128c09a347.jpg

44d1f6895556.jpg

60fc9f1e516c.jpg

80fbbff42655.jpg

...

тут бютжет: 10.000 - 20.000 $

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дискі....гавно, олень в третій серії не йшо. Фото пізніше, нет глючить

,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тру стрітрейсер?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на даний момент поварений кузов, і трохі пошпакльований, встановлений двигун BMW 2.5 з МКПП. Підвіска залишиться рідною, пізніше в планах установка передніх дискових тормозів, також заміна моста. В кінці місяця планую зробити електрику. Машина робиться для щоденної їзди.

Фото тут....http://vkontakte.ru/album20295053_123744191

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підвіску я би серйозно перебрав, і по-заміняв би пружні елементи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на даний момент поварений кузов, і трохі пошпакльований, встановлений двигун BMW 2.5 з МКПП. Підвіска залишиться рідною, пізніше в планах установка передніх дискових тормозів, також заміна моста. В кінці місяця планую зробити електрику. Машина робиться для щоденної їзди.

Фото тут....http://vkontakte.ru/album20295053_123744191

Цікавить, скинь контакти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поглянь тут як треба робити ГАЗ-21

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поглянь тут як треба робити ГАЗ-21

Там і моя є ;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні це не Степан...

Кожен розраховує на свої фінансові можливості, я сам на проти HEMI на літрів 6, але це буде пізніше. Зараз маємо те що маємо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там і моя є ;-)

яка саме?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там і моя є ;-)

яка саме?

Трохи неправильно виразився, на сайті є мій блог, правда поки без фоток так як машина в роботі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там і моя є ;-)

яка саме?

Трохи неправильно виразився, на сайті є мій блог, правда поки без фоток так як машина в роботі.

скинь фото з описом. Ти робиш в оригіналі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При фарбуванні раджу подивитися хоча б кілька робіт майстрів. Мені мого Жужика фарбували, майстрів шалено нахвалювали, обійшлося в 1000 у.о. - а я лишився не надто задоволений....Тож вважай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там і моя є ;-)

яка саме?

скинь фото з описом. Ти робиш в оригіналі?

Тільки кузов в оригінал хочу і по можливості салон. Шукаю донора на ходову і двигун. Передивився купу варіантів. Того і хотів подивитись Бмв. Я тобі колись за двигун дзвонив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При фарбуванні раджу подивитися хоча б кілька робіт майстрів. Мені мого Жужика фарбували, майстрів шалено нахвалювали, обійшлося в 1000 у.о. - а я лишився не надто задоволений....Тож вважай.

Слушна порада! fedot, ти недавно цим займався. Розкажи, будь ласка, на що звертати увагу, де можуть бути косяки, які моменти треба проконтролювати особливо ретельно. Можливо щось по матеріалам підкажеш.

Де фарбував? Які недоліки вилізли?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...