garmon Опубліковано 11 Січня, 2011 в 16:11 #1 Опубліковано 11 Січня, 2011 в 16:11 Ідеальний стан (10 з 10) Джейлбрейкен 4.2.1 Тільки телефон аксесуари відсутні... Дам тільки кабель який тильки заряджає але часом глючить Кольоровий чохол в подарунок 2000 грн не нижче (тому що за такі гроші ви купите хіба дуже поцарапаний)
NashLutsk Опубліковано 11 Січня, 2011 в 19:14 #2 Опубліковано 11 Січня, 2011 в 19:14 імейл в якому списку? Оригінальний... задня кришка не замінена? Чи присутній манібек?
garmon Опубліковано 12 Січня, 2011 в 07:42 Автор #3 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 07:42 імейл в якому списку? Оригінальний... задня кришка не замінена? Чи присутній манібек?Імей в айфонів ваабще не заноситься ні в які списки) бо він проданий клієнту в штатах А басні про те що їх відключать тільки басні ...оскільки тоді не будуть працювати телефониі у всіх людей які приїжджають звідси з закордону....Доречі маю доку про його Імей такшо все ок!Оригінальний який же ще...Задня кришка замінена на таку саму оригінальну ОЕМ запчастину.... (тобто китайська але для епла)манібек Депендс))) Я покажу всі можливі проблеми оскільки юзав його рік сам...Продаю його саме ТЕРМІНОВО тому що потрібні гроші зараз... Проте пропадати не збираюсь і відповім в майбутньому на будь які питання з ним повязані...Також маю досвід роботи з цими девайсами не перший рік тому буду консулттувати при потребі...
garmon Опубліковано 12 Січня, 2011 в 09:38 Автор #4 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 09:38 імейл в якому списку? Оригінальний... задня кришка не замінена? Чи присутній манібек?Імей в айфонів ваабще не заноситься ні в які списки) бо він проданий клієнту в штатах А басні про те що їх відключать тільки басні ...оскільки тоді не будуть працювати телефониі у всіх людей які приїжджають звідси з закордону....Доречі маю доку про його Імей такшо все ок!Оригінальний який же ще...Задня кришка замінена на таку саму оригінальну ОЕМ запчастину.... (тобто китайська але для епла)манібек Депендс))) Я покажу всі можливі проблеми оскільки юзав його рік сам...Продаю його саме ТЕРМІНОВО тому що потрібні гроші зараз... Проте пропадати не збираюсь і відповім в майбутньому на будь які питання з ним повязані...Також маю досвід роботи з цими девайсами не перший рік тому буду консулттувати при потребі...навіть впринципі присутній манібек на протязі доби...
artur4ik Опубліковано 12 Січня, 2011 в 18:53 #5 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 18:53 Соррі за оффтоп , білого 3г в природі не існує і оригінальних кришок таких немає - це КИТАЙСЬКЕ ГА**О !!!
garmon Опубліковано 12 Січня, 2011 в 20:55 Автор #6 Опубліковано 12 Січня, 2011 в 20:55 Всі оригінальні айфони в тому числі і 3G роблять в Китаї ... А білих багато насправді продавали в Європі...Тим не менш телефон продано тема закрита...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.