Перейти до змісту

проблема

PSYHologist

Рекомендовані повідомлення

полазив на ХХХ сайтах поселилась якась хрєнь і трафік жре коли вмикаю авторизатор!!!!!!! що потрібно зробити?????????? :smile-zachot::smile-zachot::smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

полазив на ХХХ сайтах поселилась якась хрєнь і трафік жре коли вмикаю авторизатор!!!!!!! що потрібно зробити??????????

Если перефразировать твой рассказ выйдет следующие:

"Полазил по порнухи подцепил троян шо делать?":smile-zachot:

Ответ: "Установить антивирус, если такойвой имеется то обновить базу и почистить комп"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

полазив на ХХХ сайтах поселилась якась хрєнь і трафік жре коли вмикаю авторизатор!!!!!!! що потрібно зробити??????????

Если перефразировать твой рассказ выйдет следующие:

"Полазил по порнухи подцепил троян шо делать?":smile-zachot:

Ответ: "Установить антивирус, если такойвой имеется то обновить базу и почистить комп"

я 10 хв думав як виразити, а ти так одним махом спаганив мою розповідь!!!!!!!!!!!! :smile-zachot: +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мне того року була така хрень... але заразилость майже все на компі... антівіруса нормального не було під рукою,... прийшлось всьо тетри начисто(крім того що вбереглось)... та я і мріяв про це вже давно, просто рука не піднімалась :-)...

Якщо в тебе не WinXP SP2, то постав ще і фаєрвола якогось для надійності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мне того року була така хрень... але заразилость майже все на компі... антівіруса нормального не було під рукою,... прийшлось всьо тетри начисто(крім того що вбереглось)... та я і мріяв про це вже давно, просто рука не піднімалась :-)...

Якщо в тебе не WinXP SP2, то постав ще і фаєрвола якогось для надійності.

а шо хоть терти???? за шо він чіпляється???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мне того року була така хрень... але заразилость майже все на компі.

ыы, как троян может чтото заразить?)

А фаервол не удаляет троянов, он просто ограничивает доступ приложений к инету.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все добре вже!!!! в системній папці сидів!!!! чесно ні разу не стикався з подібним тому просив допомоги!!! Doctorом Webом !!!

P.S. 2Oushen поверни мені +1!!!!!!!!!! :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

юзай http://anvir.com/anvirrus.exe - в слідуючий раз приб"єш гада, як тільки попитається влізти на твій комп. Універсальний сторож Автозагрузкі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...