Перейти до змісту

Які краще платформи поставити?

Рекомендовані повідомлення

Хочу поставити хороші топталки ... Не знаю, що краще ... Зупинився на:

1) Da Bomb Fire Bomb

2) Exustar MTB/BMX PB513-RD

3) Truvativ 2010 HOLZFELLER

4) FireEye Fire Holy Grill

5) Xpedo MX-11

Які будть думки, пропозиції?

Наперед всім дякую!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бери ті, які більше подобаються, менше важать, більше важать, менше коштують, більше коштують і т.д. (потрібне підкреслити)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бери ті, які більше подобаються, менше важать, більше важать, менше коштують, більше коштують і т.д. (потрібне підкреслити)

Дякую, Бодя!!! =)) ... Та я якосю хотів почути більш аргументовану думку, особливо з технічної сторони ... як вони себе в експлуатації показують... В неті якоїсь однозначної думки не знайшов... Може не там шукав :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как насчет 5050?

Да .... забув ... Судя по відзивам на chainreactioncycles мало не найкращі педалі ... Дякую за пораду... Да доречі в Україна вони дешевше ... На chainreactioncycles вони 57,94 зелених, що ~ 463 грн, а на velosiped.com 310 грн!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гарна модель, да і на прочність хороша

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді є ще питання по 5050. Є моделі "5050 Х" та "5050 ХХ". Різниця між ними в 60 г., ~ 450 грн., в перших здається насипні кульки, і в других 2 підшипники (кульковий та циліндричний). Чи вартує то 450 грн., чи буде відчуватись різниця?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, Бодя!!! =)) ... Та я якосю хотів почути більш аргументовану думку, особливо з технічної сторони ... як вони себе в експлуатації показують... В неті якоїсь однозначної думки не знайшов... Може не там шукав :)

З технічної сторони вони в кожного будуть по різному показувати себе, в залежності від стилю їзди та експлуатації. Однозначної думки ти і не знайдеш. Лише зі свого досвіду сам зможеш сказати. А що з того списку вибрати справа смаку, як і в більшості випадків вибору компонентів. Все фірма, і розвалитись після 10-ї покатушки не повинне по дефолту. А там уже вибираєш, як я вище писав, по вазі, ціні, зовнішньому вигляду, фірмІ :D .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді є ще питання по 5050. Є моделі "5050 Х" та "5050 ХХ". Різниця між ними в 60 г., ~ 450 грн., в перших здається насипні кульки, і в других 2 підшипники (кульковий та циліндричний). Чи вартує то 450 грн., чи буде відчуватись різниця?

ти їх береш для даунхіла/фрірайду, чи просто покатушок? Якщо перше, то важлива виносливість компонентів (ХХ буде краще), якщо другий варіант, то Х хватить з головою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти їх береш для даунхіла/фрірайду, чи просто покатушок? Якщо перше, то важлива виносливість компонентів (ХХ буде краще), якщо другий варіант, то Х хватить з головою.

Використовуватиму скоріше для кк по Волині, Карпатах...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А что за вел?

Аист slol.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А что за вел?

Аист slol.gif

Майже ... :_12::_15:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все ... тему можна вважати закритою. Зупинився на 5050 почитавши відгуки... Дякую TreNeR-у за пораду!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...