Перейти до змісту

Як ми хомячка в полі викопували!

krava

Рекомендовані повідомлення

черв'яків накопали?

не! тіки лошадь викопували, вона напроч відмовилась тянути в вихідний день і сама сіла на брюхо:

3d1bbd3d8748.jpg

b0064a36dbb2.jpg

6c338c6ca697.jpg

c35a28d36b68.jpg

да і смеркалось!

0e45b62a84ea.jpg

лошадь же отказалась пахать и паслась себе на снегу:

c5fec574a928.jpg

нам же оставалось брать побольше и бросать подальше:

c59ac974ef94.jpg

241780678a25.jpg

e8310fcb74df.jpg

cce60ce8cd8f.jpg

32eef4ce425d.jpg

c0a41ab4abc2.jpg

a8c18b120967.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь

Я люблю рибалку,можна з тобою,весною на черв'яки поїхати.:smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви кажете тренажорка за 350 грн. Тут все включено :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50b4e7ebe105.jpg

Прикольна фотка де видно як конячка ухмиляється дивлячись на це все ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну шо, викопались или нет?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схоже Ви там так закопалися, що навіть інет вже не ловить у Вас і не можете фотосесію продовжувати.

Викликайте, ми ще конячок підкинемо. :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схоже Ви там так закопалися, що навіть інет вже не ловить у Вас і не можете фотосесію продовжувати.

Викликайте, ми ще конячок підкинемо. :friday:

Якшо ж вам нетерпець та хочеться взати, що ж було далі - жміть шлях, що осятута внизУ:

http://www.hummerclu...g59096#msg59096

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну вот взял и всю интригу испортил... эх...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну вот взял и всю интригу испортил... эх...

Я процитував ПЕРШЕ повідомлення, всього-на-всього...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

понти в селі - велике діло! :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

понти - да... з однієї сторони можна подумати що ТС тупо понтується які у нього великі яй... тобто модний позашляховик...

та загляньте в інші теми - одні хизуються тим, яку рибину велику зловили, інші - який класний акваріум зробили, ще інші - як на велосипедах гавніща місили, а дехто - який модний комп зібрав.. і що? чомусь ніхто не кричить, що оте все вище перечислене це понти.

це просто клуб по інтересах. комусь це цікаво - комусь ні, от і все.

Для декого це видається дешевими понтами, а ті, хто цим цікавиться, з інтересом переглянуть такий фотозвіт

з.і. жаба душить чи що?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для декого це видається дешевими понтами, а ті, хто цим цікавиться, з інтересом переглянуть такий фотозвіт

з.і. жаба душить чи що?

Я не писала, але підтримала. :blush:

Мені також було цікаво глянути, але стонайцять ОДНАКОВИХ фоток - трохи напрягають (бісять). :blink:

Жаба не душить абсолютно. :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да вы не поняли...

Машина тут не причем. Тут реклама того, как люди лопатами роботать умеют ;) Скоро весна, огороды, шабаши, вот уже и готовятся люди, ручки розменают :blush: Ключевое слово КОПАТЬ! Скоро и розценки наверника вывесят ;)

З.Ы. А вообще фотосет прикольный, мож немного пафосный но интересный)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я понимаю тех, кто Краву не знает. Им может показаться, что он своим Хомяком не нахвалится.

Кто знает Краву, немного иначе воспринимает и пафосность и разудалость. Человек умеет брать от жизни все, что ему нужно и быть благодарным, при том. Цену железу он знает хорошо. Ему не в падлу и гонцом за хлебушком сгонять на Хомячке, если друзья попросят. А ведь Хомячек жрет, шо слон. А уж если посеръезней случай, то Краву и просить не надо. Скажи, Kmd?)

Здоровья тебе, Кравушка, и твоим деткам)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вважаю цілком прикольна темка як на мене, хто також має авто. Може на радість а може і ні, не попадав в такі ситауції, але як би попав, також із задоволенням виложив фотосет ) )

Попав би я своїм седаном ...ууухххх, булоб весело, і та конячка не просто би ухмилялась, а ржала би на всі свої зуби :friday::lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це тобі не в Гамериці кататися на хамері по асфальту ГГГ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Я б хотів ото трошки покопать :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б хотів ото трошки покопать :)

Весною відпишу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, що ж то Крава поскіпав :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да-а, класна машина Хаммер, і лопати в багажнику непомітно так помістились.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тут в понедельник решил свой пепелац из гаража узять. Так гараж час откапывал :) Снега около метра было у самих ворот, и плавненько так на три метра сугроб спадал :) Еле лопату достал, минут десять руками щель откапывал, чтобы руку всунуть в гараж за лопатой :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тут в понедельник решил свой пепелац из гаража узять. Так гараж час откапывал :) Снега около метра было у самих ворот, и плавненько так на три метра сугроб спадал :) Еле лопату достал, минут десять руками щель откапывал, чтобы руку всунуть в гараж за лопатой :)

Я з собою лопату вожу... пиши на борду, наприклад, завтра іду викопувати гараж, хто зімною. І все, діло зроблене, 10 хв, гараж викопаний, коньяк налитий ... ну ти поняв :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я Краву знаю на жаль не дуже добре, але з того що знаю і того що чую від людей котрі з ним пересікаються по різним ситуаціям - як робочим, бізнесовим так і особистим - він людина котра знає те що хоче, знає своє місце у житті, вміє це використоувати на всі 100 як для себе так і для людей.

тема цікава бо сам хоч і не є автомобілістом, але дуже близький до цього - батько і мати дуже заядлі автомобілісті як по життю так і по професії, тому приємно дивитись на людей котрі відпочивають із душею та раді поділитися своє радістю та задоволенням від простих ніби то речей.

кому не подобається подібні теми - просто проходьте повз,

p.s. дивлюсь на фото і жалкую що не був свідком цих прикольних подій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...