Перейти до змісту

Підкажіть який USB hab вибрати

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть який USB hab вибрати. Буде постійно до нього підключений лазерний принтер та сканер + періодично флешка.Та й відстань від комп"ютера буде метрів 4-5 .

Чи буде достатньо для таких цілей пасивного хаба,чи необхідно активний?

Пробував шукати відповідь по пошуку - так там не все однозначно,незнайшов чіткої відповіді.

Опубліковано

а что подразумевается под словом "активный"? с доп.питанием чтоли?

принтер и сканер от юсб не питаются .. так что пофиг .. только флеха

5 метров для юсб чревато постоянными глюками - нужен хороший кабель толстый с ферритовыми фильтрами

Опубліковано

Так,активний з додатковим жисленням.

Рахуєтся що на неактивному на всі входи поступає стала напруга,і якщо підключити декілька входів,то вона просто ділится на всі підключені входи,а якщо активна - то для кожного входу стала (одинакова)напруга (мабуть слово напруга не підходить до цього випадку,але ладно,хай буде для розуміння :)) - по крайній мірі так рахують інші

Опубліковано

happy.gif на стандартный порт юсб 2.0 подается питание 5 вольт , сила тока до 0.5 ампера

на хабе ток делится на всех потребителей .. допустим хаб ест 0,1 А + 2х флешки 0,25А итого перегруз - порт автоматически отключится

повторяю принтеры и сканеры от юсб не питаются совсем..

Опубліковано

Та думав ,може взяти сканер недорогий ,наприклад - http://rozetka.com.ua/canon_canoscan_lide_110_4504b010aa/p126226/#tab=all

всетаки,живлення в нього від USB.

Мабуть з таким типом живлення не стоїть вибирати?

Опубліковано
купив собі нещодавно
где и почем?

Купував у Сонечку, ще є у Медіамаркеті на Соборності, ціна питання 192 грн. В інеті знаходив дешевше на 10 грн, але з доставками та іншими приколами (нал/безнал) не було бажання бавитись.

Опубліковано

купив собі нещодавно ось такий D-Link на 7 портів, зручна штука, я нею задоволений, розвантажив ноут від кучі кабелів

Подобаєтся мені такий :) Яка якість корпусу? На фото він складаєтся з частин(вставки) а по досвіду знаю,що частенько буває брак саме в такому виді корпусів .

Як в цьому?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

... зручна штука, я нею задоволений...

Купив собі таку "штуку" D LINK h7,та щось в мене небагато радості :(

Мучусь з ним,навіть незнаю що з ним не так.

Підключив тільки сканер та принтер.В більшості випадків,пише,мол впевнені що сканер підключений...?і не працює .Поклацавши - поперегружаючи - може запрацювати.

Вот попробував - вийняв блок живлення з розетки (читав десь на форумі що він може працювати як пасивний,без живлення)- зразу ж перестав працювати.

Це що,мені не повезло з ним чи щось не так роблю?

Опубліковано

Купив собі таку "штуку" D LINK h7,та щось в мене небагато радості

лЯмпочки на хабе светятся?

режим экономии питания на "Корневом ЮСБ концентраторе" отключен?

Опубліковано

Лампочки світятся,причому всі зразу ( на форумі десь читав що мають світитися тільки ті,куда підключено штекер)

по пункту 2 - галочка стоїть на - разрешить отключение этого устройства для економии энергии .

P.S.Хоча сьогодні,без підключеного блоку живлення, зразу запрацював,з першого разу.

P.P.S.флешка також якось дивно,на мій погляд працювала - відкриваєтся,файли можна читати,а вот зміни не вносить.

Опубліковано

у меня тоже все лампочки светятся и без доп. питания работает "на ура"...

я вообще покупал именно этот хаб потому, что его питалово подходит взамен сгоревшей к точке доступа АП2100... :rolleyes:

post-345-0-65804200-1295168072_thumb.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...