Story Опубліковано 2 Січня, 2011 в 22:42 #1 Опубліковано 2 Січня, 2011 в 22:42 Власне хочу купити щось на Ebay,наприклад ось цей чохлик,як розібратись з доставкою,на що треба звертати увагу,скільки це все мені обійдеться,які ще є нюанси?ти чи може хтось з борди його купити?
Ko3bMa Опубліковано 2 Січня, 2011 в 23:07 #2 Опубліковано 2 Січня, 2011 в 23:07 гляньhttp://blog.2pik.com/pages/how-to-buy-on-ebay/
ZloY Опубліковано 2 Січня, 2011 в 23:24 #3 Опубліковано 2 Січня, 2011 в 23:24 Там немає нічого складного. Потрібна карточка для оплати через інет, доларова. Створюєте акаунт пейпел, дані вписуєте свої, реальні, імя прізвище, адреса іітд. Приєднуєте туди свою карточку, зніме 1,27 $ Потім йдете на ібей, реєструєтесь, теж з реальними даними. Обираєте товар, внизу вибираєте країну в яку потрібно доставити, далі вибираємо к-ть одиниць товару і клікаємо Buy, воно запропонує варіант оплати, вибираємо пейпел, далі вас автоматично перекине на акаунт пейпела, в меню вже буде цей товар, далі просто клікнете оплатити, і все. Я одну хрінь купував, доставка з америки вартувала 28$. Зато там якась супер модна пошта, прийшло через 8 днів після покупки. Якщо що, пишіть в аську 9199960
electro Опубліковано 3 Січня, 2011 в 08:56 #4 Опубліковано 3 Січня, 2011 в 08:56 Там немає нічого складного. Потрібна карточка для оплати через інет, доларова.як бути якщо замовляєш з ЄС там що картка з євро на рахунку потрібна?
ZloY Опубліковано 3 Січня, 2011 в 11:53 #5 Опубліковано 3 Січня, 2011 в 11:53 як бути якщо замовляєш з ЄС там що картка з євро на рахунку потрібна? Ні, якщо маєш інтернет карточку, наприклад приватбанківську, на ній валюта в доларах, але при покупці йде конвертація в ту валюту, якою здійснюється покупка, т.е. можна і в євро оплачувати, але під час покупки сума зконвертується і відповідно в доларах зніметься з карточки. як з цим в інших банків - я не знаю . рекомендую користуватись приватбанком, так як після прікріплення карточки до акаунту PayPal вам потрібно буде код підтвердження, який можна подивитись через приват24 (в виписці операцій з карточкою). Якщо ж карточка буде іншого банку, мабуть прийдеться телефонувати і питати яка там примітка до операції ітд.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.