Перейти до змісту

Хочу купити щось на Ebay

Story

Рекомендовані повідомлення

Власне хочу купити щось на Ebay,наприклад ось цей чохлик,як розібратись з доставкою,на що треба звертати увагу,скільки це все мені обійдеться,які ще є нюанси?ти чи може хтось з борди його купити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там немає нічого складного. Потрібна карточка для оплати через інет, доларова.

Створюєте акаунт пейпел, дані вписуєте свої, реальні, імя прізвище, адреса іітд. Приєднуєте туди свою карточку, зніме 1,27 $

Потім йдете на ібей, реєструєтесь, теж з реальними даними.

Обираєте товар, внизу вибираєте країну в яку потрібно доставити, далі вибираємо к-ть одиниць товару і клікаємо Buy, воно запропонує варіант оплати, вибираємо пейпел, далі вас автоматично перекине на акаунт пейпела, в меню вже буде цей товар, далі просто клікнете оплатити, і все.

temppng.png

Я одну хрінь купував, доставка з америки вартувала 28$. Зато там якась супер модна пошта, прийшло через 8 днів після покупки.

Якщо що, пишіть в аську 9199960

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там немає нічого складного. Потрібна карточка для оплати через інет, доларова.

як бути якщо замовляєш з ЄС там що картка з євро на рахунку потрібна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як бути якщо замовляєш з ЄС там що картка з євро на рахунку потрібна?

Ні, якщо маєш інтернет карточку, наприклад приватбанківську, на ній валюта в доларах, але при покупці йде конвертація в ту валюту, якою здійснюється покупка, т.е. можна і в євро оплачувати, але під час покупки сума зконвертується і відповідно в доларах зніметься з карточки.

як з цим в інших банків - я не знаю :). рекомендую користуватись приватбанком, так як після прікріплення карточки до акаунту PayPal вам потрібно буде код підтвердження, який можна подивитись через приват24 (в виписці операцій з карточкою). Якщо ж карточка буде іншого банку, мабуть прийдеться телефонувати і питати яка там примітка до операції ітд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...