Перейти до змісту

X-фактор

Liberta

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Всьо ето попса.. я щітаю вся ця музика для тупих блондінок або школьніц .. :bayan: Краще б створили шоу Trance factor :0090: .......... :0016:

Здається мені, що на цьому форумі тупі блондинки або школярки відсутні на відміну від тупих школярів з блондинистим почуттям гумору, одним з яких ти і являєшся, судячи з твого глубокомислєнного посту (та й з попередніх теж).

Опубліковано

Правильно, що Кривошапко вигнали, на ою думку не справедливо взагалі було його вертати - суддя вирішив, що проходять інші, значить інші, правила одні для всіх, а тут тіпа народ проти, а де це таке взагалі було, що народ проти - на якомусь форумі? І що? Я також був проти того щоб Борисюк вигнали і що? Вигнали і все, значить виступ в шоу для неї закінчений...

Опубліковано

Не могу смотреть это шоу из-за Соседова!!!! Скажите - где они берут таких ....?

+1

Опубліковано

Мені здається того Сосєдова взяв в судді такий же самий по орієнтації як і він...

А як музкритик він - нормальний.

Опубліковано

Цікаво,чи багато хто з тих, хто плювався у цій темі, досягнув такого просвєтлєнія, щоб викинути телевізор?

Опубліковано

Цікаво,чи багато хто з тих, хто плювався у цій темі, досягнув такого просвєтлєнія, щоб викинути телевізор?

ви шо, він же грошей коштує!

Опубліковано

Чи довго нам чекати на стьоб з нету і компів? думаю, це справа часу..

а що грамтиме роль прогресивної альтернативи?

Опубліковано
а що грамтиме роль прогресивної альтернативи?

Думаю, що, для прикладу, в 60-ті, люди і подумати не могли про можливості інтернету, безпровідний зв"язок та 3D....Що стане прогресивною альтернативою в майбутньому - я не знаю, але впевнена, що така альтернатива буде.

Опубліковано

ой ці мені узагальнення...ну не дивишся ти телевізор, а лежиш в гамаку, втикаючи в природу, мізки проітрюєш..гуд фо ю! дайош по акваріуму в ящики старого зразка і фотообої з картинами Шишкіна в плазми :lol:

Опубліковано

Вже прям виходить, коли дивишся телевізор, а ще й програму Х-фактор, то значить, що в тебе айк"ю нижче середнього.....

Аналогічно дратує, коли починають гнати з контакту і однокласників, водночас вихваляючи борду :).

Борда - це така ж соціальна мережа, тільки вона більш закрита, середній рівень освіченості тут вищий. Але ж теж трапляються унікуми та іноді спам.

П.С. Телевізор я дивлюся в середньому 1-2 рази на два тижні. Х-фактор не дуже сподобався. Серед учасників виділила би Борисюк і Дітей капітана Гранта.

Опубліковано

Ну і як Вам?

Я за переможця рада!

Він хотів зробити за виграні кошти батькові операцію - сподіваюсь, йому це вдасться.

Опубліковано

http://obozrevatel.com/news/2011/1/9/414713.htm

Вот она победа якобы бедного студента Донецкого музыкального училища, а на самом деле, как удалось узнать из достоверного источника, студента Мадридской консерватории, чего не скрывает уже сам Кузнецов в соцсети.(цитата)

Не буду стверджувати чи це правда, можу лише висловити своє власне ставлення: мені він НЕ подобається - є голос, індивідуальності і своєї подачі нема (чого не скажеш про Марію Рак), в кожному виступі присутня якась скованість і фальш. Є виконавці, а є АРТИСТИ, він - виконавець, не більше.

Опубліковано

При всій моїй слабкості до академічного вокалу, Кузнєцов (нехай пробачать його прихильники) був найслабкішим з четвірки фіналістів. Співає стабільно добре, але при цьому абсолютний нуль артистизму. Вічно страждальницький, по-челябінськи суворий вираз обличчя його аж ніяк не прикрашає артиста…дубль Буланової чоловічого роду.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...